- 12 Temmuz 2009
- 60.979
- 24.272
- 3.138
Kesin 7ye satmisizdir varya 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

ortada bişey yokken kanser olmak bizim taraftarın işi.adam sıçsa neden sıctı diyecekler.bi foto paylaşsmış,marcao öldü diyene kdar gidecek bu iş ne yazıkki.edepsiz ve arsız biizm taraftar.kasınıyolar.ve bence bu kadar eziyeti de hakediyoruz bu yuzdenEvet yeni bir dert sahibi olduk hayırlı olsun gitti gitmedi 7-10 derken 15 gün geçer.
Ama eder yani çok açıkluyindama & marcao'yu 20 üstü satamazlar üstat acı gerçek
ortada bişey yokken ikanse rolak bizim taraftarın işi.adam sıçsa neden sıctı diyecekler.bi foto paylaşsmış,marcao öldü diyene kdar gidecek bu iş ne yazıkki.edepsiz var arsız biizm taraftar.kasınıyolar

etmesine eder de ...Ama eder yani çok açık
Zor be Sergen ama gelmesini isterdim.GSC Haber - Galatasaray'ın Ryan Porteous Teklifi Hazır! @Hayri Cund @Yusuf Ciftci @Ozan Can Kati @Levent Akgün marcao giderse gelir sanki ha?
Olası Marcao satışında olan nöbet tutanlara olacak.. Orta sahaya mı yansınlar alınmayan stopere mi yansınlar ne yapsın bunlar?
Sag stopermis. Marcao giderse hoca yine sol ayakli stoper ister bence.GSC Haber - Galatasaray'ın Ryan Porteous Teklifi Hazır! @Hayri Cund @Yusuf Ciftci @Ozan Can Kati @Levent Akgün marcao giderse gelir sanki ha?
hakkaten bu kadar agır konusmak istemiyorum ama beyin meyin yok bunlarda aldırmıslar yada beyinsiz dogmuslarLigin başlamasına 2 hafta kala marcao satılması çok yanlış bir karar olur inşallah böyle bir saçmalık yapmaz yönetim
portekizdede oynadi 

Leeds united 22+7 mis