Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.541
- 718
İlk maçında küfür edersinizcabezas marcaoyu aratmaz adam kaya gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk maçında küfür edersinizcabezas marcaoyu aratmaz adam kaya gibi
Eldeki futbolcuları pazarlamada yönetimin büyük sorunu var haklısın.etmesine eder de ...![]()
ortada bişey yokken kanser olmak bizim taraftarın işi.adam sıçsa neden sıctı diyecekler.bi foto paylaşsmış,marcao öldü diyene kdar gidecek bu iş ne yazıkki.edepsiz ve arsız biizm taraftar.kasınıyolar.ve bence bu kadar eziyeti de hakediyoruz bu yuzden
valla ben hiç bi futbolcuya bagımlı degilim.benim derdim GS .ama işte su futbolcu sunu demiş,bunu paylasmış mevzuları beni sinir ediyo.sosyal medya odaklı cahil bi kitle edinecegiz git gide.yeni nesil böyle geliyo.futbolcuya küfür eden,saçmasapan laflar eden,ftubolcuyu itibarsızlastıran bi kitleZor be Sergen ama gelmesini isterdim.
Susar misin?inşallah marcaoya taçtan gol yedirdigi için falan 150bin€ ceza vermez yönetim
durduk yere
Bizde cl full cekti + gecen sene el yapti diye alabilir galibaMarcao çalışma izni alamaz ki , ne Newcastle'i
Lyon teklifi 10dan açmış zaten nasıl en fazla 10 alırızMarcao için 15 20 milyonlar havada uçuşuyor yapmayın etmeyin okadar etmez en fazla alacağımız rakam 10 milyon
Gomisi sattık 1 hafta falan varkenLigin başlamasına 2 hafta kala marcao satılması çok yanlış bir karar olur inşallah böyle bir saçmalık yapmaz yönetim
10-15 arasi makulMarcao için 15 20 milyonlar havada uçuşuyor yapmayın etmeyin okadar etmez en fazla alacağımız rakam 10 milyon
Yok o nu mal mal 28828299. kere kirmizi yiyip atilanlara veriyorlarinşallah marcaoya taçtan gol yedirdigi için falan 150bin€ ceza vermez yönetim
durduk yere
İlk maçında küfür edersiniz
Cabezasi kac kere izledin 1-2 sene icindemarcao 12 ye gitse göbek atarım o parayla moderle kamili getiririz cabezas stoperde marcaoyu aratmaz asla
guzel şeyler olacagını bilyorum ama ben de sabırsızım.agustosun son haftası 2 transfer lazım en azındanKötü haber tez yayılırmış sergen. Yerine semihi alıp tüm parayı aytac karaya basmazsak iyi.
sustum tamamSusar misin?