- 6 Eylül 2014
- 95.644
- 66.057
- 4.608
Bu Gokhan GS li birde ha. Buna cift saplamak lazimTransferMarkt tarafında değerleri belirleyen iki kişiyi atayım :
Olası operasyonda saplarız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Gokhan GS li birde ha. Buna cift saplamak lazimTransferMarkt tarafında değerleri belirleyen iki kişiyi atayım :
Göstermeliktir o.Bu Gokhan GS li birde ha. Buna cift saplamak lazim
Agnus yerine Angut olmalı ismi.TransferMarkt tarafında değerleri belirleyen iki kişiyi atayım :

altay kovasının her yan topta boşa çıkması 7 ceddinize yeter hırbo transfermarkt.
Kendi veritabanımızı oluşturalım.Daha "oyuncu fiyatı" ile "oyuncu değeri" arasındaki farkı bile bilmeyecek kadar ekonomik bilgiye sahip olmayan bir avuç cahilin götünden uydurduğu değerleri ciddiye almaktan vazgeçip koduğum sitesinden uzak durunuz.
Göstermeliktir o.
Heriflerin açıklamaları da tipleri kadar komik
Bu şekilde algı oluşturuyorlar yav zaten, Trabzonun ve Fenerin oyuncularının sürekli şişirilmesiyle aynı mantık.Manipülasyona açik bir durum ama bu sonuçta kulüp borsaya açık bir şirket peşine düşülmeli
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben bunu ciddi manada düşünüyordum. Özellikle dünyada hangi oyuncunun ne kadar maaş aldığı ile ilgili üst düzey bir site göremedim.Kendi veritabanımızı oluşturalım.
Biri şu tarz bir veritabanı oluştursa yürür gider zaten ülkede.Kendi veritabanımızı oluşturalım.