Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sezona seyircisiz, orta sahasız ve muslerasız başlıyoruz

maxresdefault.webp

Vedat ve Altay naptı da 12 ve 8 ediyor yav

TR içi rakamlar tutarsız
Alman liglerinde oynayan S....DİRİK topçulara kafadan fazladan yazıyorlar bilinçli olarak. Süper Lig değerlerini yazan kişi bildiğim kadarıyla en son vakte kadar Zurnazon taraftarıydı. Ayrıca üyelerin önerdiği fiyatları asla dikkate almaz. Kendi uyun gördüğü değerleri yazıp geçiyor. Kendi diktatörlüğünü ilan etmiş orada.

POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yok mu programcımız verileri toplayıp ona gönderelim. Yazsın. Cidden muazzam bir çalışma olur. Kaç kişiyiz şurada elle tutulur muhteşem bir eser oluşturmuş oluruz.
Valla ben hazırım böyle bir ekip kurma fikrimiz varsa ciddiyete kavuşturalım. Programcılık bilgilerimle yardımcı olmaya çalışırım
Sağlam bir ekip ve zaman lazım. Bu işle uğraşacak çekirdek ekibin sadece buna zaman ayırması lazım.

Yatırımcı bulmakta sorun olacağını sanmıyorum ama o çekirdek ekibi oluşturmak ve koordine çalışmasını sağlamam oldukça zor iş.

Bu sene Mbaye Diagne’nin senesi olacak. 100% eminim kendini kabul ettirecek takım içinde. Sezon başı antrenmanlarına da katılıyor aslan. Bir çok takımın taraftarını rezil edecek, kafayı yedirtecek.

25 golü var bu sene. :)

Adım kadar eminim.

Sağlam bir ekip ve zaman lazım. Bu işle uğraşacak çekirdek ekibin sadece buna zaman ayırması lazım.

Yatırımcı bulmakta sorun olacağını sanmıyorum ama o çekirdek ekibi oluşturmak ve koordine çalışmasını sağlamam oldukça zor iş.
Valla ben bu konuda çok düşündüm cidden 2 senedir aklımda. Özellikle üst mesajlarda da dediğim gibi oyuncu maaşlarını noktasına kadar öğrenebileceğim bir kaynağım olsa oradan yürür giderim. Bonservis, sallamasyon değerler vs onlar işin hikaye kısmı. Özellikle fener gibi maaş açıklamayan takımların bile maaşlarını öğrenebileceğimiz bir site yapsam uçar gider

Valla ben bu konuda çok düşündüm cidden 2 senedir aklımda. Özellikle üst mesajlarda da dediğim gibi oyuncu maaşlarını noktasına kadar öğrenebileceğim bir kaynağım olsa oradan yürür giderim. Bonservis, sallamasyon değerler vs onlar işin hikaye kısmı. Özellikle fener gibi maaş açıklamayan takımların bile maaşlarını öğrenebileceğimiz bir site yapsam uçar gider
Kesinlikle öyle zaten.

TM her ne kadar popüler olsa ve algı oluştursa da güvenilen bir platform değil çünkü temelde yanlış kurulmuş bir organizasyon yapıları var.

wyscout muydu tam hatırlamıyorum orada tüm oyuncu/maaş bilgileri var ama üyelik ücretli.

Anlaşılabilir basit ve kullanışlı bir şey ne kadar sürede ortaya çıkar. Ayrıca katılmak isteyen herkese bir bölge ver lig vermemiz gerekiyor. Bir başlık açıp tartışalım. Ben varım diyorum.
Bir konu açıp değerlendirmek lazım. Dediğim gibi veritabanı oluşturmak basit bir iş. Sadece ameleliği olur sürekli bilgi girişi yapılacak vs sıkıcı tarafı o olur. Ama bu veritabanını bir görsel siteye dökme konusunda çok profesyonel değilim o konuda yardım almak lazım

Farkli kaynaklar hep bu tarz konularla ilgili iddia'da bulunuyor kesin bir sey bulamadiklarini iddia seklinde eklesen de olur, kaynak da eklenir. Derli toplu sekilde bunlara ulasmak da zor.

Tüm gün çalıstık yine 0.0 gelişme.

Bu böyle Eylül’e kadar devam eder. Bu filmi daha önce 4-5 kere izledik.

Rodop şizofreni 3-4 hafta daha programlarına ‘bu hafta Gelatesaray orta saha çalışmalarına hız verecek arkadaşlar’ şekilde başlar.

Boşa beklemeyin hiç.

Para yok, plan yok, hiç bir şey yok. Coulibaly var dedik, sevindik, oda yok. Teklif bile yapmamışız.

Farkli kaynaklar hep bu tarz konularla ilgili iddia'da bulunuyor kesin bir sey bulamadiklarini iddia seklinde eklesen de olur, kaynak da eklenir. Derli toplu sekilde bunlara ulasmak da zor.
Seni ekibe dahil edelim bir kaç tane de C# bilen arkadaşımı getir.

Footmarkt olabilir. Verileri girecek. Tarayacak ekibimiz olsa ne güzel olur. Tasarım kolay iş, önemli olan verilere sahip olabilmektedir diye düşünüyorum. Hemen yarın kuralım demiyorum ama fikrimizi geliştirebiliriz.

Capology
Yabancı olarak bulabildiğim tek site bu. Bunda da üyelikle para istiyor. Maaşlar doğru mu bilmem ama bunun gibi bişey iş yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt