Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
On Lib
Kilinc Feghouli Arda Belhanda

Bu sekilde bir organizasyon bizleri bekliyor gibi.

1598289750303.webp

Rakitic zor gibi ya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz normal nefes alan işini yapan bir orta saha istiyoruz ortaya atılan isimlere bak.
Kimse fazla bir şey beklemiyor bu haberlerin amacı ne anlayamıyorum.Akıllarınca dalga mı geçiyor bu şerrolar

Barcada vergileri çıkarınca 6.5m alan adam 2m oynayacak he birde barca bonservissiz verecek daha kötü kolpa görmedin

Arda ve Feghoulili orta sahanin arkasinda Kante bile yetermi? Biri hic defansa yardim etmiyor, öbürüde +2 senedir fazla mac yapmamis adam ve durumu nasil belli degil.

Orta sahaya iki kisi ve bir kanat sart. Belhanda ve Babel gitsin.

Feghouli'yi Cezayir Milli takımındaki gibi kullanmayı düşünüyor hoca bence 8.5 gibi doğru olanda o bana göre orta saha şöyle bir yapı olacak sanırım Moder(x)- Colibaly- Feghouli ileri üçlü Kamil(x)- Falcao- Emre Kılınç bence iyi bir kadro olur. Sağ kanat isimlerinin bu kadar çok çıkmasıda anlam kazanır böylece bana mantıklı geldi umarım düşünülen genç iyi isimler alınır.

Arda ve Feghoulili orta sahanin arkasinda Kante bile yetermi? Biri hic defansa yardim etmiyor, öbürüde +2 senedir fazla mac yapmamis adam ve durumu nasil belli degil.

Orta sahaya iki kisi ve bir kanat sart. Belhanda ve Babel gitsin.
Normal şartlarda dünyanın hiçbir yerinde bu ikili orta saha ile çıkmazlar sahaya ama Fatih Terim söz konusu bu yıl Emre Akbaba & Belhanda ve Seri orta saha üçlüsü ile maça çıktığımızı hatırlıyorum ondan önceki yıl Belhanda&Emre Akbaba ve Ndiaye üçlüsü ile maça çıktığımı hatırlıyorum

Çok düşündüğünü zannetmiyorum Fatih Terim'in bunları

@galapostt: Hauge haberime çok fazla tepki gelince bizde kanıt oluşturmak için Hauge`nin kulübünden biri ile konuştuk.Son durumu sorduk ve : "Türk kulübü ile anlaşma var fakat onlar para konusunda çok cimri.Oyuncularımız Dünya yıldızı olma potansiyeline sahip." Şeklinde cevap verdi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Berat- Nantes işi olmadı sanırım Salih Dursun ciddi sakatlandı orda yeni transferleri Jimmy ile de ilgilendikleri haberleri var. Ahmet- Jimmy- Sekidika(kiralık) + 300 bin euro gibi bir teklife vermezler mi?

arda, feghouli, falcao aynı anda sahada olursa o takım patlar.

hücumda top sürebilen, adam eksiltebilen yok, topsuz koşu yapabilen yok.

top rakipteyken de takımın bu üç adamı taşıması gerekir ki bu pek mümkün değil.

top rakipteyken oyunda olmayan statik oyunculardan maksimum bir tane taşır takım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt