Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.559
- 26.360
- 2.083
Falcao ve Feghouli indirimi kabul etmis, Falcao bu sezon 4.3-4.5m ve Feghouli 3.2m kazanacak dedi Ali Naci.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gsc'nin var ama : )ank
marcao ve luyindama yı satmak gsnin planlarında yok
ank
marcao ve luyindama yı satmak gsnin planlarında yok
Her aciklamasiyla kendisini dusuruyorANK
"Rakitic gündemde yok."
"Galatasaray'ın zaten yüksek bütçeli oyuncuları var. Abdurrahim Albayrak da 60M€ bütçeyi 40M€'ya düşüreceğiz dedi."
"Rakitic, James Rodriguez, Cavani gerçek dışı iddialar."
Kötü topçu bomba ilk zamanlarında fena değildi sadece.Şuan falette ve zankadan hallice bi haldemarcao-luyindama gelmeden önce baya istemiştim hatta konusunu açtım ama son 2 yılda baya düşmüş deniyor, izleyemedim son dönemde.
Kötü topçu bomba ilk zamanlarında fena değildi sadece.Şuan falette ve zankadan hallice bi halde
Belhanda yı bilmem de Babel bize imza attığı gün futbol hayatını kendi bitirdi kral. Güzel vole vurdu adam tebrik ederim.babel belhanda gitmeye yanaşmıyorsa kadro dışı bırakılsın
futbol hayatlarını bitirelim
Arda Turan'dan son derece memnun olan Fatih Terim, kendisini şimdiden yeni sezondaki ideal 11’e yazdı. Fatih Terim, bununla da kalmayıp, Arda’ya kaptanlık verecek. (Ali Naci Küçük)
Süperrrrrrrrr