Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arturo VIDAL + LERMA + Hizli Kanat =

formation_24_08_2020 ___ 20_37_03.png

Ali Naci Küçük: "Galatasaray, Fenerbahçe ve Kayserispor başta olmak üzere yeni transferlere lisans çıkarılamıyor. Vergi problemi hakkında TFF ile kritik bir toplantı gerçekleşecek. "

yöneticiler öldü mü ölü taklidi mi yapıyorlar? biz hariç herkes konuşuluyor kanallarda.

Zanka'dan daha kötüsünü bulamazlar dedim Rami'yi aldılar ondan kötüsü çıkmaz herhalde dedim şimdide Lemos geliyor, Büyük başkan Ali Koç diyorum.

Ali Naci Küçük: "Galatasaray, Fenerbahçe ve Kayserispor başta olmak üzere yeni transferlere lisans çıkarılamıyor. Vergi problemi hakkında TFF ile kritik bir toplantı gerçekleşecek. "

Millet açlıktan geberiyorken komisyoncu yönetimlerin kulüplerine çatır çatır vergi affı gelir yine.

Coulibaly lemina vs alınacaksa şu ana kadar alinmaliydi.Bu iki transfer ne kadar zor olabilir biri 19 yaşında kulübünün satış başarısı yok diğeri zaten sakat elden çıkarılmak isteniyor.

Biz leminayi alacağız adam İstanbul'da ne zamandir tatilde takım yüklemeleri yapıyor adam evinde doğum gunu partisinde.Bunu alıp verim bekleyeceğiz 50 maçlık sezonda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt