Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ts biz bulunca mi oyuncuya gitti yoksa onceden kendileri mi bulmustu acaba

Ben size olacağı soyliyeym de fazla stres yapmayın oyuncu satamadiklari için hocanın tüm planları iptal bu olay kaanla başladı Eylül ayının son haftası pazarda kalan son cer çöpten müzmin sakat 2 3 oyuncu kiralanacak paran yoksa fazlasini yapamazsın.

5 oyuncu almislar 4ü bonservissiz türk, 2si aylardir kulüpsüz, birini sözlesmesi devam ederken bedava yollamis takimi

alinan tek yabanci yunanistan ligi'nde 600-700 bin euro'ya oynayan bir oyuncu ve o da bonservissiz.

velhasil kelam bu yönetimden bir halt olmaz.

3 milyon euro bekledigimiz maicon'u araplara 1,430,000 euroya satan enayiler

ucak parasi olan 70 bin euroyu bile bonservisten düsmüsler

bu rezil yönetimin nesini savunuyorsunuz ki hala? forvetsiz birakan bunlar degil miydi??

her transfer döneminde bokum gibi hamleler yapip transfermarkt piyasa degerleri üzerinden yok sukadarlik oyuncular aldik vs. edebiyati bile yapamayacaklar bu sene.

İyi transfer sütyen gibidir takımı olduğundan dik ve büyük gösterir
Bu yönetimin yaptığı transferler ise daracık dona benziyor. Ne yaparsalar yapsınlar g*te kaçıyor.

Aman ugrassin yönetim daha çok var. 5 ekimde alır orta saha başkan. Lig ve avrupa maçı 2 hafta kaldı hala ortada birşey yok. Genç oyuncu da alamıyoruz, kiralık da. Ne yapmaya çalışıyor bunlar

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca Seri’ye niye taktı anlamıyorum. Adam Emre Çolak’ın dmc versiyonu. Üflesen uçuyor bizim ki gibi sert bir ligde iş yapamıyor işte

Leminayi da bjkye kaptıran git o koltuktan .. mensahi sorun diye sempatiklik yaptı aklınca sonra istemiyorduk dedi.. leminayi almaya çalışıyoruz dedi bizzat bakalım bunu nasıl kiviracak yine bjk teklif yapınca çekildik mı diyecek ? Yazık ya ne ara bu hale geldik sıktı artık bu transfer çalımları vasat oyuncularda bile boku bokuna çalım yemis oluyoruz.. madem anlaşmanın net olarak ne halt yemeye basın toplantılarında isim veriyorsun habire

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aman ugrassin yönetim daha çok var. 5 ekimde alır orta saha başkan. Lig ve avrupa maçı 2 hafta kaldı hala ortada birşey yok. Genç oyuncu da alamıyoruz, kiralık da. Ne yapmaya çalışıyor bunlar

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beleş topçu geziyolar işte sıkavut transferi diye yedirecekler bize

Yapılandırma anlaşması, 2018/19, 2019/20, 2020/21 ve 2021/22 sezonlarını kapsamaktadır.

FFP anlasmasinin 3.sezonuna giriyoruz. Yani bundan sonra bir sene daha var.

2020-21 Yaz + Kis Transfer Dönemi
2021-22 Yaz + Kis Transfer Dönemi

2022-23 Sezonu SERBEST

2 SENE SONRA AL-SAT dengesi zorunlulugu ortadan kalkiyor.

Bu yönetim bu sene bile kimseyi alamiyorsa seneye kimi alacak? :asd::asd::asd:

Fatih Terim gençleşeceğiz dedi. O yıl bu yıl. Kamil Juzviak ve Yakup Moder bu yıl kiralananıp zorunlu satın alma durumu ile alınacak. Tıpkı Lyundama daki gibi. Zaten gelecek yıl da UEFA nın kısıtlaması kalkacak. Biraz sabır. Yeterli eldeki o 3 oyuncu satılabilsin. Mesela Babel, Belhanda, Jimmy..... Sekidika kiralanır.

Fatih Terim gençleşeceğiz dedi. O yıl bu yıl. Kamil Juzviak ve Yakup Moder bu yıl kiralananıp zorunlu satın alma durumu ile alınacak. Tıpkı Lyundama daki gibi. Zaten gelecek yıl da UEFA nın kısıtlaması kalkacak. Biraz sabır. Yeterli eldeki o 3 oyuncu satılabilsin. Mesela Babel, Belhanda, Jimmy..... Sekidika kiralanır.
TFF kısıtlaması olacak seneye. Kimseyi alamıcaksın. Lisans cıkmayacak oyunculara da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt