Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ef3-i4-WoAI38B4
Ef3-o3NXgAYfxH8

Mert Hakan’a üzülmedim ama bu çocuğu bir şekilde almalıyız tabi bu yönetim beceremez

Belhanda seneye kadar oynamazs kimse bu paraları vermez ona.
Bu arada hepiniz Semih Kaya’nın son gün bize geleceğini biliyorsunuz değil mi?

‘Semih, son günlerde seni alacağız bir yere imza atma. Çok fazla tepki alırız seni şimdi açıklarsak’.

whatsapp mesajlarını okuyabiliyorum resmen Abdürrahim’in telefonundan.
Gelecek olsa şimdiye 10 kez imza atmıştı.

5 oyuncu almislar 4ü bonservissiz türk, 2si aylardir kulüpsüz, birini sözlesmesi devam ederken bedava yollamis takimi

alinan tek yabanci yunanistan ligi'nde 600-700 bin euro'ya oynayan bir oyuncu ve o da bonservissiz.

velhasil kelam bu yönetimden bir halt olmaz.

3 milyon euro bekledigimiz maicon'u araplara 1,430,000 euroya satan enayiler

ucak parasi olan 70 bin euroyu bile bonservisten düsmüsler

bu rezil yönetimin nesini savunuyorsunuz ki hala? forvetsiz birakan bunlar degil miydi??

her transfer döneminde bokum gibi hamleler yapip transfermarkt piyasa degerleri üzerinden yok sukadarlik oyuncular aldik vs. edebiyati bile yapamayacaklar bu sene.

macionu sarıkuşlar 10 milyon euroya satardı.

Adamın 8 dakikalık videosunu izledim sakatlanmasa şaşırırdım ayağını sokmadığı yer yok

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu haberi yapan gazeteciyi inceledim de guvenilir biri degil gibi. Muhtemelen sosyal medyada haberleri gordu ve ayni bizim Volkan Kilic ve Erman Gonulsen gibi salladi.

Hoca akbaba yı silmiş belli rotasyon olarak düşünüyor. Bu iyi haber. Akbaba dan 11 oyuncusu olmaz bu şekilde. Maç içinde saman alevi gibi. Hele gol veya asist yoksa hiç çekilmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt