Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hic bir beklentim yok cunku durum ortada

Hareket alanimiz simdilik 1,4 milyon euro

Piyasasi olan oyuncularimiz ise Luyindama ve Marcao

Bu yuzden Hic bir beklentim yok

En azindan 6 numara ya alt yapi dan bir genc oyuncu cikarsak fena olmaz

Bu arada James Rodrigues için Kolombiyalılar Galatasaray’a gitmesi gerektiğini falan söylüyor Lazio haberleri falanda yalanmış denilene göre James’e teklif falan yokmuş inşallah bu tarz hamleler yapmayız.

Takım orta sahasız kötü kabul ama burada sürekli şey görüyorum: Geçen sene altıncı olan kadro devam ederse mahvoluruz.

Ya bu kadroların alnında mı yazıyor kaçıncı olacağı. 8 maçlık seri yapan, Fener'i Kadıköy'de yenen kadro şey mi diyordu "lan biz altıncı takım kadrosuyuz ama hayırlısı." Pandemi sonrası Rize, Ankaragücü karşısında dağılan kadro farklı bir kadro mu. 18. Takım kadrosu mu geldi o ara?

Geçen sene ilk yarı sahada yürüyen takım bile 2 kiralık oyuncu ile nerelere gelmişti. Şu an bizim ilk 11'de geçen senelerden kalan 4-5 iyi oyuncu var. Emre-Omar geldi. İçimiz rahat şekilde kadrodaki 7-8 bölgeyi doldurabiliyoruz. Göbek dışında büyük sorunları yok kadronun. Takımın göbeğindeki 3 oyuncu bugün gelsin yarın şampiyonluk favorisi olabiliriz. Derinlik açısından da gelişmemiz lazım ama karalar bağlamalık durumda değiliz henüz. Bir süre daha orta saha gelmezse anlarım.

Altıncı takımla birinci takım arasında 5 kademelik bir kadro farkı olduğunu düşünüyorsanız hakikaten futbol adına boşa zihninizi yoruyorsunuz. Kadroları kurduktan sonra ligi oynatmadan kupayı verirdik yani bu kadar kolay mı bu iş.
kardeşim o takımın temel adamları seri ve onyekuru yok ki hadi neyse diyelim orta sahada topçu diyebilcegimiz adam yok yani 10.luk mücadelesi

kardeşim o takımın temel adamları seri ve onyekuru yok ki hadi neyse diyelim orta sahada topçu diyebilcegimiz adam yok yani 10.luk mücadelesi

Bu Seri-Onyekuru ikilisi güzel işledi de pandemi sonrası diğer takımlar buraya önlem aldıktan sonra hiçbir şey yapamadık. Onyekuru-Seri şeklinde devam edeceksek yandık. Böyle bir plan anca 3. Tercih falan olmalı

Orta saha beklediğimiz şekilde değişirse o sayılara yaklaşırız bence birde Babel'in durumuna bağlı
fazla fazla hücum oyuncusu var elimizde.

akbaba-belhanda-kilinc-babel-feghouli-jimmy-sekidika-yunus-ogulcan-kerem-falcao-diagne-adem.

boldladiklarim oynatilmaz gerci ama su halde bile 9-10 kisi var.

bir de ismini anmak istemedigim biri var. burada sayi tutmuyor iste.

orta saha merkezi bos. 4.stoper olarak emin'e güvenmek lazim. ahmet gitmeli.

bek alternatifimiz sadece linnes. baska oyuncumuz yok.

saglikli bir kadro yapisindan cok cok uzaktayiz.

Bu Seri-Onyekuru ikilisi güzel işledi de pandemi sonrası diğer takımlar buraya önlem aldıktan sonra hiçbir şey yapamadık. Onyekuru-Seri şeklinde devam edeceksek yandık. Böyle bir plan anca 3. Tercih falan olmalı
pandemi sonrası marcao gitti lemina yoktu falcao yoktu diger çarklar da gitti yani alternatif plan yapıcak adam da olmadıgına inanda terimista bakalım napcak terimantor

fazla fazla hücum oyuncusu var elimizde.

akbaba-belhanda-kilinc-babel-feghouli-jimmy-sekidika-yunus-ogulcan-kerem-falcao-diagne-adem.

boldladiklarim oynatilmaz gerci ama su halde bile 9-10 kisi var.

bir de ismini anmak istemedigim biri var. burada sayi tutmuyor iste.

orta saha merkezi bos. 4.stoper olarak emin'e güvenmek lazim. ahmet gitmeli.

bek alternatifimiz sadece linnes. baska oyuncumuz yok.

saglikli bir kadro yapisindan cok cok uzaktayiz.
Senin AT ile ne alip veremedigin var yaw :asd:

Fatih Altaylı: "19 kulüp Bankalar Birliği anlaşmasının faizi yüksek, 5 yılda bu parayı ödeyemeyiz diyor. Doğru. Mustafa Cengiz'e, "19 kulüple hareket edin" dedim. Zeka seviyesi beni anlamaktan uzak olduğu için 'Zengine biat' anlıyor. Ali Koç diye algılıyor." (Bloomberg HT)

Fatih Altaylı: "19 kulüp Bankalar Birliği anlaşmasının faizi yüksek, 5 yılda bu parayı ödeyemeyiz diyor. Doğru. Mustafa Cengiz'e, "19 kulüple hareket edin" dedim. Zeka seviyesi beni anlamaktan uzak olduğu için 'Zengine biat' anlıyor. Ali Koç diye algılıyor." (Bloomberg HT)

Videonun uzun halini bilmiyorum ve bilmek istemiyorum.Ne tartışıyolar bilmiyom ama böyle bi kısa video var..

Muhtemelen İngiltire de transfer sezonunun bitmesini bekliyoruz. Son günlere kadar bişey olmayacak anlaşılan

30 üstü, maliyetli ve kariyerinin sonuna dogru emekli ikramiyesi kapacak olan orta sahalarin ismi gecmedi mi acaba?

etienne capoue
sami khedira
marouane fellaini
tomas rincon
roque mesa
lucas leiva
yann mvila
cesc fabregas
renato augusto
adrien silva
giacomo bonaventura
fabian delph
josef de souza
arturo vidal
luka modric
javi martinez
radja nainggolan
ivan rakitic

benzeri isimler her transfer döneminde bize yazilir

30 üstü, maliyetli ve kariyerinin sonuna dogru emekli ikramiyesi kapacak olan orta sahalarin ismi gecmedi mi acaba?

etienne capoue
sami khedira
marouane fellaini
tomas rincon
roque mesa
lucas leiva
yann mvila
cesc fabregas
renato augusto
adrien silva
giacomo bonaventura
fabian delph
josef de souza
arturo vidal
luka modric
javi martinez
radja nainggolan
ivan rakitic

Uygun maliyetli Nainggolan'a hayır diyen çıkmaz ama gelmez..

etienne capoue
sami khedira
marouane fellaini
tomas rincon
roque mesa
lucas leiva
yann mvila
cesc fabregas
renato augusto
adrien silva
giacomo bonaventura
fabian delph
josef de souza
arturo vidal
luka modric
javi martinez
radja nainggolan
ivan rakitic

modric renato naingolan ı alıp kapatalım transferi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt