- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.562
- 5.478
yok müdürüm yokGelisme var mi
ub.mesaji
kuruduk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok müdürüm yokGelisme var mi
ub.mesaji
Fatih Terim'in her dedigine inansaydik her transfer dönemi 10-15 oyuncu alma ihtiyaci hissetmezdik. Söylediklerine kendisi bile inanmiyordur.
Fatih Terim'in her dedigine inansaydik her transfer dönemi 10-15 oyuncu alma ihtiyaci hissetmezdik. Söylediklerine kendisi bile inanmiyordur.
Chelsea 3.5m sterlin deniyor![]()
Melih İbrahimoğlu - Transfer geçmişi
Melih İbrahimoğlu, 25, Türkiye ➤ Konyaspor, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 1.80 mil. € ➤ * 17 Tem 2000, Wien, Avusturyawww.transfermarkt.com.tr
Senelik 2.5 3 m euroya kiralik gelse kimse yok demez bence falcao olunca uyum sürecide olmaz en az 25 gole katkı verirBu arada James Rodrigues için Kolombiyalılar Galatasaray’a gitmesi gerektiğini falan söylüyor Lazio haberleri falanda yalanmış denilene göre James’e teklif falan yokmuş inşallah bu tarz hamleler yapmayız.
Nice mutlu yaslara rengdashDostlar, hayirli geceler. Yeni yasimiza girmis bulunuyoruz. Umarim bu gecenin uzerine dogacak olan gunes hepimizin evine aydinlik getirsin. Mutlu, ferah ve saglik ile kalın.
Nice senelere kardeş Allah sağlık sıhhat versin ömrünün geri kalanindaDostlar, hayirli geceler. Yeni yasimiza girmis bulunuyoruz. Umarim bu gecenin uzerine dogacak olan gunes hepimizin evine aydinlik getirsin. Mutlu, ferah ve saglik ile kalın.
Mutlu ve sağlıklı yaşlar diliyorum.Dostlar, hayirli geceler. Yeni yasimiza girmis bulunuyoruz. Umarim bu gecenin uzerine dogacak olan gunes hepimizin evine aydinlik getirsin. Mutlu, ferah ve saglik ile kalın.
Hoşgeldin. Yanlış zamanlama ama foruma girmek için.Zira bu Galatasaray yönetimi adamı dinden imandan çıkarır.Umarım ayagın ugurlu gelirmerhaba arkadaşlar iyi nöbetler. yeni katıldım foruma. uzun süredir hesap açmadan takip ediyordum. dün akşam itibariyle hesap açtım. konyalıyım. edebiyat ve tasavvuf aşığıyım.
umarım güzel bir sezon geçiririz. hakkımızda hayırlısı.
çok teşekkür ederim. bizim yolumuz belli. bizim yolumuz pirin yolu. gönlümüzü iyi tutmak kafî. eyvallah.Hoşgeldin. Yanlış zamanlama ama foruma girmek için.Zira bu Galatasaray yönetimi adamı dinden imandan çıkarır.Umarım ayagın ugurlu gelir