Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim'in her dedigine inansaydik her transfer dönemi 10-15 oyuncu alma ihtiyaci hissetmezdik. Söylediklerine kendisi bile inanmiyordur.
giphy.gif

Fatih altayli haklidir veya degildir orasini bilemiyorum Ama sirf calistigi kanalin patronunun sahibi oldugu takimin harcama limiti düsük oldugu icin dogal olarak günlerdir saldiriyor

Bu arada James Rodrigues için Kolombiyalılar Galatasaray’a gitmesi gerektiğini falan söylüyor Lazio haberleri falanda yalanmış denilene göre James’e teklif falan yokmuş inşallah bu tarz hamleler yapmayız.
Senelik 2.5 3 m euroya kiralik gelse kimse yok demez bence falcao olunca uyum sürecide olmaz en az 25 gole katkı verir

Mbaye Diagne: "İyi başlangıç! Uzun süre sonra ilk maç ve ilk galibiyet. Elhamdülillah."

Çiğ et nasıl yenirmiş gösterecek ASLANIM

Hadi gelmiyorsunuz gidin bari; bu arada bugün SÜPER KUPA zaferimizin 20. yıldönümü; tesadüf diyip çekemeyenlere...

merhaba arkadaşlar iyi nöbetler. yeni katıldım foruma. uzun süredir hesap açmadan takip ediyordum. dün akşam itibariyle hesap açtım. konyalıyım. edebiyat ve tasavvuf aşığıyım.

umarım güzel bir sezon geçiririz. hakkımızda hayırlısı.
Hoşgeldin. Yanlış zamanlama ama foruma girmek için.Zira bu Galatasaray yönetimi adamı dinden imandan çıkarır.Umarım ayagın ugurlu gelir

Hoşgeldin. Yanlış zamanlama ama foruma girmek için.Zira bu Galatasaray yönetimi adamı dinden imandan çıkarır.Umarım ayagın ugurlu gelir
çok teşekkür ederim. bizim yolumuz belli. bizim yolumuz pirin yolu. gönlümüzü iyi tutmak kafî. eyvallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt