Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle biz bu kafayla gidersek bir arpa boyu yol katedemeyiz, Telles'i satarken pay koyduk 2-3 mil.€ gelecek diye onu bekliyoruz kimse demiyor ki bu Telles'i biz niye 30-40 mil.€ 'ya pazarlayan takım değilizOzan 11'e giderken iyi sattık dedik, adamın değeri 40 milyon euro oldu, Terim'in ısrarı boşuna değilmiş.
Sezon sonu 20 kağıda satabilsek bile bir şeyleri değiştirebilirdik.
Ajans spor orta saha mı?Galatasaray'da yeni transferler harici lisansı çıkmayan futbolcular:
Martin Linnes
Ömer Bayram
Emre Taşdemir
Ryan Donk
Birhan Vatansever
Ajansspor
Ozan bekledigimiz aidiyeti gostermedi
Hainlik yapmadi ama sozlesmesini uzatip sene sonu gidebilirdi banko forma sansi buluyordu ztn
Ömer ve Linnes pozitif çıkmıştı da yine de alakayı anlayamadım
böyle bir sey yazmis
Şu kadroda pastanın çileği Telles’i de görmek isterimchelsea yanlız çok güzel kadro kuruyor werner,ziyech,chilwell,thiago silva,kai havertz seneye şampiyonluk adayım
niye daha yeni gelmedi mi erol bulutyönetim ve teknik heyetten kurtuluyor muyuz
iyide omerin daha 1 sene sözleşmesi var, çok enteresan geldi banaHaberlere göre Linnes'i gönderiyoruzdur.Ömer ise sözleşme yenileyince çıkarırız diye tahmin ediyorum.Yoksa başka bi açıklaması yok Ömer'in..
Lerma, Seri, Moder, Rakitic, James, Coulibaly
En az 3'ü gelmeli
Başka bi neden aklıma gelmedi.Gala Sevgisi'nin de tahminine göre Korona testinden dolayıymış..iyide omerin daha 1 sene sözleşmesi var, çok enteresan geldi bana