Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
17/18 sezonunda 36.71 mil. €
18/19 sezonunda 30.85 mil. €
19/20 sezonunda 10.97 mil. €

Bonservis geliri elde ettik ve bu gelirlere rağmen istediğimiz transferleri yapma konusunda zorlandık, 20/21 sezonu itibari ile 1.43 mil. € bonservis gelirimiz var harcayabileceğimiz abartmıyorum eğer oyuncu satmayı başaramazsak çok çok kötü bir sezon bizleri bekliyor. Transfer yapamamış olmamız+seyircilerin olmaması ve en büyük sıkıntı sezonun yarısında Muslera'nın olmaması yüzünden ilk 10 dışında kalabiliriz önümüzdeki sezon
Oyuncu satman lazım da kimi satacaksın Feghouli ve Belhandaya senin verdiğin maaşı kimse vermez, Diagne’yi gol kralı olduğu sene bile satamadın adamın değeri iyice düştü, geriye tek Luyindama ve Marcao kalıyor.

Oyuncu satman lazım da kimi satacaksın Feghouli ve Belhandaya senin verdiğin maaşı kimse vermez, Diagne’yi gol kralı olduğu sene bile satamadın adamın değeri iyice düştü, geriye tek Luyindama ve Marcao kalıyor.
Bunu düşünmek için biraz geç kalmadık mı ? 4 senedir FFP kriterleri ile uğraşıyoruz yönetim kaç senedir neyin ne olduğunun farkında bunu şimdi mi düşünüyorlar ?

Diagne'yi satamayabilirsin sorunlu bir tip üstelik 13 mil.€ bonservis ödemişsin kim öder ki ona 13 mil.€ ? Babel'e hayvan gibi sözleşme yapıyorsun yine aynı sorunlu bir tip şimdi düşünüp duruyoruz işte ne yapacağız nasıl elden çıkaracağız diye

Bu yönetim ve bu teknik ekip bu kadar planlamasız devam ettiği sürece hep aynı şeyleri konuşuyor olacağız...

peki. hangi ilde ikamet ediyorsunuz
Şaka yaptim yahu.
Emrah, keramettin adminlerden biriyle iletisime gecersen yardimci olurlar, emrah admin bu aralar biraz daha az aktif ama keramettin admin sizin çözümünüz. Hatta bir ara forum olarak bardak, tshirt vs cekilieri yapildi duzenli araliklarla devam edecek bir projeydi.

20200825_013809.webp

@Sergen Zeren Sergen bu alt yapidaki oyuncu kim? Forma numarasi 25.

Şaka yaptim yahu.
Emrah, keramettin adminlerden biriyle iletisime gecersen yardimci olurlar, emrah admin bu aralar biraz daha az aktif ama keramettin admin sizin çözümünüz. Hatta bir ara forum olarak bardak, tshirt vs cekilieri yapildi duzenli araliklarla devam edecek bir projeydi.
çok teşekkür ederim. iki adet forma hediye etmeyi düşünüyorum. yardımcı olduğunuz için bir tanesini size vermek istiyorum. diğerini çekiliş ile gönderirim. hangi şehirdesiniz? elden vermek tanışmak isterim.

Hoca sen de çık konuş be artık. Ortashaa yok takımda yine son dk gelecek alıştı derken ilk yarı bitecek yine geçen sezondan farksız olacak çık artık konuş salla şunlara ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt