Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok teşekkür ederim. iki adet forma hediye etmeyi düşünüyorum. yardımcı olduğunuz için bir tanesini size vermek istiyorum. diğerini çekiliş ile gönderirim. hangi şehirdesiniz? elden vermek tanışmak isterim.
Lütfü abi ben de isterim ya
çok teşekkür ederim. iki adet forma hediye etmeyi düşünüyorum. yardımcı olduğunuz için bir tanesini size vermek istiyorum. diğerini çekiliş ile gönderirim. hangi şehirdesiniz? elden vermek tanışmak isterim.

Transfer sezonu ekime kadar arkadaşlar. Gelirse ekime kadar gelecek. Gelmezse. Neyse gelmezse hayırlısı artık..

Foruma bir iyilik melegi gelmis
1598353285057.webp

Tanışma olayı olmaz reis korona dan dolayı ama arkasına çiçek yazıp bana yollayabilirsin.

Ben doğru ellere teslim ederim burda gs fanatiği fukara çok
tabi. kaç numara olsun? adresini yolla gün içerisinde olmasa bile yarın sabahtan göndermeye çalışırım.

Fenerbahçe'nin Hukuktan Sorumlu Yöneticisi Alper Pirşen Sözcü Gazetesi’ne konuştu: "Göreve geldiğimiz sezon, futbol harcamalarımızı 91 milyon euro’dan 64 milyon euro’ya indirdik. Bu sezon da amacımız 50-55 milyon euro seviyesine indirmek."
Euri 8.74 anlık dediği gibi 50m euroya indirse bile 437m TL yapar. Bankalar anlasmasi olsa bile bu kadar limitleri olamaz ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt