Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Altaylı her zaman üst perdeden konuşan ahkam kesen ama bal yapmayan arıdır benim gözümde sorumluluk alamaz dışardan eleştirir boş yapar hıncal uluçun bilinci yerinde olanı.Yazık

Konuyla ne alakası var? Sadece 2 kelimeyi yan yana getiremeyen sığırların Fatih Altaylı eğitiminde bir adamın zekasına laf etmesine yazdım bunları. Başkanla kendisi arasındaki konuşmalar haklı da olsa, haksız da olsa umrumda değil.
Bayilik almak için birileriyle gorusmenin ne gibi bi kotulugu varki ? Bayilikte gorusmen gerekiyor zaten?

+ sen kimsin lan GALATASARAY baskaninin beynine laf atiyorsun

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bayilik almak için birileriyle gorusmenin ne gibi bi kotulugu varki ? Bayilikte gorusmen gerekiyor zaten?

+ sen kimsin lan GALATASARAY baskaninin beynine laf atiyorsun

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tekrar söylüyorum, yazdıklarım Trabzon'lu herifin Altaylı'ya söyledikleri içindi. Kaldı ki başkan için söyledikleri de umrumda değil. 2 tane insan birbirine laf sokuyor, koca koca adamlar da burda kim haklı kim haksız tartışması yapıyor. Futbol hakkaten toplumun afyonu.

Zeka veya eğitim seviyesi, hiçbir kulüp ya da başkan hakkında bu şekilde konuşma hakkı vermez bence. Zaten düşük olan kendi seviyesini daha da düşürerek böyle cevap almaya hak kazanmış.

altaylı kanı bozuk zengin yalakası bir adamdır.
mustafa cengizi her zaman yetersiz buldum.Sürekli eleştiren bir taraftar olarak bunları söylüyorum.

ama bu gavat öyle bir anlatıyor ki sanki fener uşağı..

Ozan 11'e giderken iyi sattık dedik, adamın değeri 40 milyon euro oldu, Terim'in ısrarı boşuna değilmiş.

Sezon sonu 20 kağıda satabilsek bile bir şeyleri değiştirebilirdik.
Degeri burda kalsaydi 40 olur muydu peki?
Bizim ligden defans oyuncusunu 20 ye satmakta baya bir zor is olurdu sanki .

Moder yatmis, Coulibaly icin kulubune teklif yapmamisiz, hayirlisi bakalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt