Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Altaylinin son yazilari aci ama gercek. Ali koc gucunu kullanarak disardan sponsorluk vs, isini halletmeye basladi. Biz bankalar antlasmasini imzaladik ve 2 sene sonra yapilmasi siz verilen buyuk odemenin bankaya nasil yapilacagi mechul. Mustafa cengiz, Abdurrahimin maddi gucu de yok koc gibi masa alti spinsorluguna. Fatih altayli bunu yazmisti.

Ultraslan hukumetin totosunu opuyor, Fatih de Cinerin. Deve kendi horgucunu gormez misali.

Fatih altaylı çıksın başkan adaylığını açıklasın birde onu görelim eleştirmek kolay icraatte görelim

Fatih altaylı çıksın başkan adaylığını açıklasın birde onu görelim eleştirmek kolay icraatte görelim
gençliğinde de ne halt olduğunu iyi bilirim. her dönem kaçak dövüşmüştür. hiçbir zaman taşın altına elini koyan biri değildi ve koymazda.

Açıklama doğru ise Moder kıvama gelmiş. Takımı bilerek böyle açıklama yaptırıyor fiyat revizesi istiyorlardır.

Türkiye gitmem soz konusu degil endiselenmenize gerek yok diyor moder
It herif sanki surgune gelecek buraya
Nefret ettim ins transfer ederiz

Bu transfer döneminin sonu belli ünal aysalın son gün pandev ve dzemaili transferleri yaptıgı gibi bir transfer dönemi geçircez belli

çok teşekkür ederim. iki adet forma hediye etmeyi düşünüyorum. yardımcı olduğunuz için bir tanesini size vermek istiyorum. diğerini çekiliş ile gönderirim. hangi şehirdesiniz? elden vermek tanışmak isterim.
26296.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt