- 18 Temmuz 2009
- 82.390
- 241.081
- 5.263
Evet uzun süredir onaylama yapılmamıştı ondan dedim.9.nesil çaylaktım ya.Çok uzun zaman olmadı ama.Şimdi baktım taa 7.nesilden falan adamları yeni onaylamışlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet uzun süredir onaylama yapılmamıştı ondan dedim.9.nesil çaylaktım ya.Çok uzun zaman olmadı ama.Şimdi baktım taa 7.nesilden falan adamları yeni onaylamışlar.
Aynen ya
Coulibaly diye bir herifi istiyorsan zaten 2 saatte almalısn neyin tatavası bu
Yönetimin isim uçurduğu duyumcular isimleri paylaşsın sonra taraftar suçlu he ya he.
Aynen işleri güçleri yok bi de adam gram gelişme gösteremesin diye fenere kiralaycaklar , çok fena bunların kafası.Cavani falan da bekliyordur bunlar kesinHayalini kurmaya devam ediyorlar. Chelsea bu sene için kiralayabilirmiş. Onu kovalıyorlar şimdi de![]()
Bu şerefsiz menajerler sızdırıyor görüşmeleri fiyat yükseltmek için. Üstelik bir adamın bilmem kaç menajeri oluyor. Türkiye’de geçen bir yabancı futbolcunun 3 tane Türkiye yetkilisi olduğunu açıklanmıştı. Araplarla menajerler futbolun içine etti.
türkiye ligi'nde 15 gol atacak forvet bulmak cok kolay.fb vedatı gönderirse hayatta dolduramaz boşlugunu
olayın sadece gol olduğunu düşünmek komik 12 atan elmanderle 15 atan burak'ı kıyaslarsan sonuca ulaşabilirsintürkiye ligi'nde 15 gol atacak forvet bulmak cok kolay.
İşte bütün mesele bu ama çok yönetim yalakası var hiç dillendirilmiyor bu sosyal medyadaFbnin onun bunun transferleri degil
Sampiyon olamadigimiz icin de degil
Galatasarayin marka degerini her gecen gun yere dusurdukleri icin
Yonetim Istifa
fb vedatı gönderirse hayatta dolduramaz boşlugunu
tek oyuncuyla sampiyon olma dönemi bitti. talisca gibi bir oyuncu olsa neyse yani.olayın sadece gol olduğunu düşünmek komik 12 atan elmanderle 15 atan burak'ı kıyaslarsan sonuca ulaşabilirsin
Vedat fizik olarak hazir olmadiginda siradanlasiyot hatta siciyor pandemiden sonra gorduk hem bu kadar transfer muhabbetinden sonra fenere fokuslanamiz vedati yollamalari hayirlarina
Ote yandan ligde 15 gol atacak oyuncu bulmak zor degil murhanin dedigi gibi
Jahovic i fenere koy o da 15 atar

Menajeri işinin piri anlaşılanOntivero bizden sonra kıtalararası yolculuğa çıkmış, 25 yaşında dünyayı geziyor.
![]()
Lucas Ontivero - Oyuncu profili 2023
Lucas Ontivero, 29, Arjantin ➤ Cumbayá FC, 2023'den beri ➤ Forvet ➤ Piyasa Değeri: 25 Bin € ➤ * 9 Eyl 1994, Catamarca, Arjantinwww.transfermarkt.com.tr
Oynadığı ülkeler
Güney Amerika : Arjantin, Brezilya, Uruguay, Şili, Meksika
Kuzey Amerika : ABD
Avrupa : Macaristan, Slovenya,
Asya : Malezya
SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi