Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ontivero bizden sonra kıtalararası yolculuğa çıkmış, 25 yaşında dünyayı geziyor.

Oynadığı ülkeler

Güney Amerika : Arjantin, Brezilya, Uruguay, Şili, Meksika

Kuzey Amerika : ABD

Avrupa : Macaristan, Slovenya,

Asya : Malezya

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

images

olay 15 gol değil yanındakileri de oynatabiliyor firmino 40 gol mü atıyor sene de yoo ama vazgeçmiyorlar adamdan işte.

Bir takımın A-B-C planları olur. Bizim de var. Ama bu planların hepsiyle görüşür bir fiyat belirlersin. C’yi hazır tutarsın. A-B tutmaz alır getirirsin vakit kaybetmeden. Bizim A ile 1 ay görüşüyoruz. Olmayınca B‘ye gidiyoruz. Böyle devam ediyor. Olan vaktimize oluyor.

Fbnin onun bunun transferleri degil
Sampiyon olamadigimiz icin de degil
Galatasarayin marka degerini her gecen gun yere dusurdukleri icin
Yonetim Istifa

Bahaneleri var nasılsa hep.Çalım yerler ama kendilerinde hatayı görmezler.Önceden de söyledim Mert hakan transferinde kesin bizimkiler suçlu.

Şaka gibi 2 m euro vermiştik. Şimdi 2 m euroyu bulabilmek için taklalar atıyoruz
s_104233_141_2014_03_10_1.webp

Bu avel vardi bir de allahtan fazla vermememistik. O donem manciniye mi scout ekibine mi yonetime mi yazar bilmem ama 2 senemizi kaybettik o devre arasinda sezon basinda gelen 5 0 3 yabanci kuralinin da etkisi var tabi

(...)

- DMC ye LERMA diyorum :-)
Son Dakika • Guardian Yabancı Basın :
(...).
lermacı herif okuduğu şeyle alakalı olarak espri yapmış duyum demeyelim o yazdığına
Herife sordum
how high do you see the possibility of this Deal ? Do you have a reliable source or is this tweet more a satire style post due to the yellow and red mention/joke :)

Turkish Özet:
"Kaynak sağlam mı...Duyum mu? yoksa şaka mı yapıyorsun?", diye.

Cevap:

Screenshot_20200825_195515.webp

Evet...mizahi kullanarak yazmış...ama neticede 'info' var.

Ateş olmayan yerde duman çıkmaz derim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt