- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
bu deyyus dünyalari kazanmistir kesinMenajeri işinin piri anlaşılan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu deyyus dünyalari kazanmistir kesinMenajeri işinin piri anlaşılan
Ontivero bizden sonra kıtalararası yolculuğa çıkmış, 25 yaşında dünyayı geziyor.
![]()
Lucas Ontivero - Oyuncu profili 2023
Lucas Ontivero, 29, Arjantin ➤ Cumbayá FC, 2023'den beri ➤ Forvet ➤ Piyasa Değeri: 25 Bin € ➤ * 9 Eyl 1994, Catamarca, Arjantinwww.transfermarkt.com.tr
Oynadığı ülkeler
Güney Amerika : Arjantin, Brezilya, Uruguay, Şili, Meksika
Kuzey Amerika : ABD
Avrupa : Macaristan, Slovenya,
Asya : Malezya
SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fbnin onun bunun transferleri degil
Sampiyon olamadigimiz icin de degil
Galatasarayin marka degerini her gecen gun yere dusurdukleri icin
Yonetim Istifa
Birisi ontiveronun 30dk kostuktan sonra dalaginin sistigi ve kenara geldigi macin videosunu atsin
Şaka gibi 2 m euro vermiştik. Şimdi 2 m euroyu bulabilmek için taklalar atıyoruzBirisi ontiveronun 30dk kostuktan sonra dalaginin sistigi ve kenara geldigi macin videosunu atsin
Şaka gibi 2 m euro vermiştik. Şimdi 2 m euroyu bulabilmek için taklalar atıyoruz
pandemi öncesi önerdikleri garanti ücreti düsürmeye calisip elden kacirdilar %100Bahaneleri var nasılsa hep.Çalım yerler ama kendilerinde hatayı görmezler.Önceden de söyledim Mert hakan transferinde kesin bizimkiler suçlu.
febeyi febelilerde en az bu kadar övüyordur bence.
(...)
- DMC ye LERMA diyorum :-)
Son Dakika • Guardian Yabancı Basın :
(...).
Herife sordumlermacı herif okuduğu şeyle alakalı olarak espri yapmış duyum demeyelim o yazdığına
olmayan yerde duman çıkmaz derim.Ontivero'yu aldığımız 13/14 sezonunda satış yapmadan toplam 44 milyon euro bonservis ödemişiz.Şaka gibi 2 m euro vermiştik. Şimdi 2 m euroyu bulabilmek için taklalar atıyoruz
pandemi öncesi önerdikleri garanti ücreti düsürmeye calisip elden kacirdilar %100