Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.883
- 109.729
- 4.878
Jokey kulübünün paokla olan maci tek mac mi?
Evet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jokey kulübünün paokla olan maci tek mac mi?
Bahaneleri var nasılsa hep.Çalım yerler ama kendilerinde hatayı görmezler.Önceden de söyledim Mert hakan transferinde kesin bizimkiler suçlu.
Link var mi ustat.ambarat, maicon, giuliano ve ahmet musanin oynadigi al nassr oynuyor suan arap liginde.
Link zimbalada futbola doyakambarat, maicon, giuliano ve ahmet musanin oynadigi al nassr oynuyor suan arap liginde.
bu gelirse gsliğimi askıya alırım
Onceden anlastigimiz para yuksekse ben mhy transferini kayip olarak gormuyorum ama surec yipratti bizi orasi cok acik
Keskebu gelirse gsliğimi askıya alırım![]()
O gelsin seni banlamak için bu forumda adminliğe aday olurum.bu gelirse gsliğimi askıya alırım![]()
Herife sordum
how high do you see the possibility of this Deal ? Do you have a reliable source or is this tweet more a satire style post due to the yellow and red mention/joke
Özet'
"Kaynak sağlam mı...Duyum mu? yoksa şaka mı yapıyorsun?", diye.
Cevap:
Ekli dosyayı görüntüle 90689
Evet...mizahi kullanarak yazmış...ama neticede 'info' var.
Ateş olmayan yerde dumançıkmaz derim.
niye böyle dedin abi üzüldüm
versek yine veririiz akıllandık şimdiŞaka gibi 2 m euro vermiştik. Şimdi 2 m euroyu bulabilmek için taklalar atıyoruz
beni niye banlicanız abi ben ne yaptım sizeO gelsin seni banlamak için bu forumda adminliğe aday olurum.![]()
Seni haketmiyor bu camiya can o yuzden dedim.niye böyle dedin abi üzüldüm
var incelemesinde al nassrin golü iptal edildi. rakip iptal edilen golden sonra soktu. 1-0 öne gecmisken geriye düstüler. santradan sonra 1-1 oldu. net sikeli macLink var mi ustat.