Cevap: Transfer Nöbeti
şu iscoya sene sonu basak parayı ya.djuricicide alak.
şu iscoya sene sonu basak parayı ya.djuricicide alak.
Merak etmeyin beyler, sneijder iyi oynayacaıtır yoksa melo reis kapıyı kitleyip döver bir güzel, riera dayak yedikden sonra kendine geldi![]()
bonservisi çoktur yaPablo Armero - Oyuncu profili - transfermarkt.tr
bu oyuncuyu bilen var mı renkdaşlar geçen sene sol bek olmasına rağmen 1 gol 13 asist. sol kanadı direkt emanet edebileceğimiz biri. italya ligini daha iyi takip eden biri yorum yaparsa sevinirim.
eboue armero kanatlandırır bizi
genç aydından konuşuyoruz değil mişaka bir yana bu takımın yedek oyuncusu olabilir ama asla direk 11 oyuncusu olamaz(eğer zorunlu bir şey yoksa)
Vargas-Riera kanadı akar gider.
bu nedir ya beyaz futbol ekibi şimdide azizeyi övüyor :allaalla6vr::allaalla6vr::allaalla6vr:
Sneijder hayırlı olsun da biraz yeşil sahalara bakmak lazım. Futbol pek içaçıcı değil ve haftaya Beşiktaş maçı var. Terim balı diyorum bu sene bu kadar talihsizliğe rağmen hala lideriz inanılacak gibi değil. Ne yapıp edip önümüzdeki hafta maçı kazanmamız lazım Sneijder transferine çok mutlu oldum ama bir türlü konsantre olamıyorum. Yenersek önümüzdeki hafta fark 5 puana çıkar ve biraz olsun rahatlarız. Nasılsa bir türlü şampiyon oluruz dememek lazım çünkü hem sportif açıdan hem de ekonomik açıdan her sene Şampiyonlar Ligi'nin gediklisi olmamız gerekiyor.
Bir de yabancı sınırı olmasa tabi.![]()
--------------Muslera---------------
Eboue----Semih---Ömer T.----Riera
--------Melo-----Selcuk-------------
Aydin-----------------------Amrabat
-------------Sneijder----------------
-------------Burak-------------------
:yenieek:
hemde öyle bir olurki
bi kere adamin topu alip sürüsünden calim atmasindan belli olur ne kadar iyi futbolcu oldugu
bu cocuga haksizlik yapiliyor söyle bir 2-3 mac üst üste 90 dk oynasa ne demek istedigimi anlarsin![]()