GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
G

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 136

GSC Root ·

Cevap
9,9K
Okunma
588,7K
Sayfa
136/498
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Merak etmeyin beyler, sneijder iyi oynayacaıtır yoksa melo reis kapıyı kitleyip döver bir güzel, riera dayak yedikden sonra kendine geldi :D

Espri güzel ama işin ciddi kısmına gelirsek Melonun artık tesislere giren sineğe bile kıştı demeye hakkı yok. Geçen sene bitirdi o hakkını tamamen. Sneijderla benzer olay yaşarsa taraftar kendi elleriyle bavulunu eline verir gönderir Meloyu....

Sneijder hayırlı olsun da biraz yeşil sahalara bakmak lazım. Futbol pek içaçıcı değil ve haftaya Beşiktaş maçı var. Terim balı diyorum bu sene bu kadar talihsizliğe rağmen hala lideriz inanılacak gibi değil. Ne yapıp edip önümüzdeki hafta maçı kazanmamız lazım Sneijder transferine çok mutlu oldum ama bir türlü konsantre olamıyorum. Yenersek önümüzdeki hafta fark 5 puana çıkar ve biraz olsun rahatlarız. Nasılsa bir türlü şampiyon oluruz dememek lazım çünkü hem sportif açıdan hem de ekonomik açıdan her sene Şampiyonlar Ligi'nin gediklisi olmamız gerekiyor.

genç aydından konuşuyoruz değil mi :) şaka bir yana bu takımın yedek oyuncusu olabilir ama asla direk 11 oyuncusu olamaz(eğer zorunlu bir şey yoksa)

hemde öyle bir olurki

bi kere adamin topu alip sürüsünden calim atmasindan belli olur ne kadar iyi futbolcu oldugu

bu cocuga haksizlik yapiliyor söyle bir 2-3 mac üst üste 90 dk oynasa ne demek istedigimi anlarsin :)

Seneye de şöyle bir kadro kursak nasıl olur sizce? :)

----------Onur

Eboue-Semih-Ömer-Carlinhos

---Hamit-G. İnler-Selçuk

--------Sneijder

-----Burak-Huntelaar (Huntelaar forvette istediğim tarzda bir oyuncu bu ayarda bu tipte başka daha genç bir oyuncuda olabilir. )

Sene sonu pek ihtimal vermiyorum gerçi Sneijderi imkansız olarak görüyordum ama Serdar Taşçı ve Gökhan İnler hamleleri mükemmel olur.

Sneijder hayırlı olsun da biraz yeşil sahalara bakmak lazım. Futbol pek içaçıcı değil ve haftaya Beşiktaş maçı var. Terim balı diyorum bu sene bu kadar talihsizliğe rağmen hala lideriz inanılacak gibi değil. Ne yapıp edip önümüzdeki hafta maçı kazanmamız lazım Sneijder transferine çok mutlu oldum ama bir türlü konsantre olamıyorum. Yenersek önümüzdeki hafta fark 5 puana çıkar ve biraz olsun rahatlarız. Nasılsa bir türlü şampiyon oluruz dememek lazım çünkü hem sportif açıdan hem de ekonomik açıdan her sene Şampiyonlar Ligi'nin gediklisi olmamız gerekiyor.

artık fatih hoca yaptığı hataları düzeltecek ve takımı ciddiyetle oynatacak.engin de,yekta da şans bulacak.şampiyon olucaz ama bişeyler düzelmeli

hemde öyle bir olurki

bi kere adamin topu alip sürüsünden calim atmasindan belli olur ne kadar iyi futbolcu oldugu

bu cocuga haksizlik yapiliyor söyle bir 2-3 mac üst üste 90 dk oynasa ne demek istedigimi anlarsin :)

inşallah oynar ve sen haklı çıkarsın ve başarılara katkısı olur fakat hamit varken direk formayı giymek çok zor çünkü maliyeti belli mecburen hamitin üstüne düşülecek gidebildiği yere kadar

bu yabanci siniri olacak mi ya kesin mi herkeste bi suru yabanc var hala biz bile stoper sol bek arioruz hala yabanci?..fifa mi getirio bu yabanci sinirlamasini?tff getiriosa dönerler o yoldan hic kasmaya gerek yok yabanci almaya devam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt