aklım mantığım almıyor.
muslera
eboue dany semih vargas
banko sneijder
eeeee 1 yabancı hakkımız kaldı ?
çok saçma geliyor bana bunlar. özellikle iyi oynayan dany ve performansı istikrarlı olan muslera yerlileştirme çabaları şimdiden başlamalı. kaleye onur stopere ömer toprak gibi bir oyuncu gelirse ileriye çok daha yetenekli yabancılar alınır (türkiyede topu alıp gidecek oyuncu yok ama iyi defans var bu nedenle yabancı hakkı ileride topu taşıyabilecek yetenekli oyunculardan yana kullanılmalı). hatam varsa affola.
yHU SEDAT doğanın videosu açılmıyor arkadaşlar allah rızası için nerden izleyeceğğim yaaaaaa

aynen o konuda haklisin renktas,bu aziz yalakasi medyaya baglanip pirim yaptirmasa keske bizimkilerAbi yönetimde de suç var bağlanmasınlar gs tvden başka hiç bir yere çok nadir olarak çok güvendikleri yerlere bağlansınlar.
Xavi - İniesta Barcelona ortasaha göbegi
Selçuk - Sneijder Galatasaray ortasaha göbeği
arada çok fark varmıdır acaba gününde bi selçuk olduğu zaman
Aslanıma parçalı nasıl da yakışmış maşallah, Allah nazarlardan saklasım
Aynen hocam söylediklerinin hepsine katılıyorum bir şey dışında. Muslera gitmezse çok iyi olur. Ben türkiyede onun kalitesine yaklaşacak bir kaleci olduğunu düşünmüyorum. Buna onur da dahil. Onun dışında vargas benim bildiğim sol açık oyuncusu. eğer aynı vargastan bahsediyorsak. defansif yönüyle değilde ofansif yönüyle ön plana çıkıyor. bize ikisinide eşit miktarda yapan birisi lazım. bu büyük ihtimal yabancı olur çünkü yerli sol bek yok piyasada. Takımda gönderilecek yabancılarda var. Melo bence sezon sonu gider. Yerine öncelik Alper potuğa verilmeli. Riera'da gider seneye. Elmanderin sözleşmesi sezon sonu bitiyor zaten. Ujfalusininde bitiyor. Barosta bitiyor. Stopere yerli kaliteli bir isim alınırsa ofansa çok kaliteli yabancılar alınabilir.
ipadine bakip gülmeye basladi ve bizimkiler kapa koymus haydi söyleyivereyim bari dedi![]()
Laziodan Hernanez de iyi gider Melonun yerine yanina da Hamit ve Selcuk orta saha 3lüsü tamamdir
Bu adam hic bi kadar gözüme sempatik gelmemişti tv arsivinde izleyebilirsin reis ben şimdi izledim baya cool![]()
Xavi - İniesta Barcelona ortasaha göbegi
Selçuk - Sneijder Galatasaray ortasaha göbeği
arada çok fark varmıdır acaba gününde bi selçuk olduğu zaman