GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
G

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 139

GSC Root ·

Cevap
9,9K
Okunma
588,7K
Sayfa
139/498
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

528928_126593250843111_1923551238_n.jpg

Aslanıma parçalı nasıl da yakışmış maşallah, Allah nazarlardan saklasım

aklım mantığım almıyor.

muslera

eboue dany semih vargas

banko sneijder

eeeee 1 yabancı hakkımız kaldı ?

çok saçma geliyor bana bunlar. özellikle iyi oynayan dany ve performansı istikrarlı olan muslera yerlileştirme çabaları şimdiden başlamalı. kaleye onur stopere ömer toprak gibi bir oyuncu gelirse ileriye çok daha yetenekli yabancılar alınır (türkiyede topu alıp gidecek oyuncu yok ama iyi defans var bu nedenle yabancı hakkı ileride topu taşıyabilecek yetenekli oyunculardan yana kullanılmalı). hatam varsa affola.

Aynen hocam söylediklerinin hepsine katılıyorum bir şey dışında. Muslera gitmezse çok iyi olur. Ben türkiyede onun kalitesine yaklaşacak bir kaleci olduğunu düşünmüyorum. Buna onur da dahil. Onun dışında vargas benim bildiğim sol açık oyuncusu. eğer aynı vargastan bahsediyorsak. defansif yönüyle değilde ofansif yönüyle ön plana çıkıyor. bize ikisinide eşit miktarda yapan birisi lazım. bu büyük ihtimal yabancı olur çünkü yerli sol bek yok piyasada. Takımda gönderilecek yabancılarda var. Melo bence sezon sonu gider. Yerine öncelik Alper potuğa verilmeli. Riera'da gider seneye. Elmanderin sözleşmesi sezon sonu bitiyor zaten. Ujfalusininde bitiyor. Barosta bitiyor. Stopere yerli kaliteli bir isim alınırsa ofansa çok kaliteli yabancılar alınabilir.

ne kadar istemesemde onuru alp muslerayi satmak lazim , yabanci hakimizi kalede kulanmak cok buyuk dezavantaj... 5 yabanci siniri oldu bir ligte hata geriye 4 lu savunmayide 1 yabanci kulanmak lazim..

Sene sonu

Kerim Frei,Gökhan Töre,Alper potuk (Gökhan İnleri alırsak gerek yok),Serdar Taşçı bunları alıp birde çok sağlam aynı Sinayder gibi bir sol sağ kanat oynayabilen üst düzey bir adam alırsak mükemmel bir takım oluruz.

wesley sneijder galatasaray da

ohaaa lannnn siteye girip şunu yazmak için 3 saattir internetin gelmesini bekliyordumm...

bu arada hayırlı uğurlu olsun, koyduğu kadıköyden-koymadğı shalckeden duyulsunn:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Aynen hocam söylediklerinin hepsine katılıyorum bir şey dışında. Muslera gitmezse çok iyi olur. Ben türkiyede onun kalitesine yaklaşacak bir kaleci olduğunu düşünmüyorum. Buna onur da dahil. Onun dışında vargas benim bildiğim sol açık oyuncusu. eğer aynı vargastan bahsediyorsak. defansif yönüyle değilde ofansif yönüyle ön plana çıkıyor. bize ikisinide eşit miktarda yapan birisi lazım. bu büyük ihtimal yabancı olur çünkü yerli sol bek yok piyasada. Takımda gönderilecek yabancılarda var. Melo bence sezon sonu gider. Yerine öncelik Alper potuğa verilmeli. Riera'da gider seneye. Elmanderin sözleşmesi sezon sonu bitiyor zaten. Ujfalusininde bitiyor. Barosta bitiyor. Stopere yerli kaliteli bir isim alınırsa ofansa çok kaliteli yabancılar alınabilir.

Geldi ya lan!!!!!!!

Beyler beklenen GOL Böyle Geldi Sonuna kadar izleyin :)

[video=youtube;PuzMW2PqO14]https://www.youtube.com/watch?v=PuzMW2PqO14[/video]

Arkadaşlar sol beke ve stoper mevkilerinede transfer yaparsak çok iyi olur. Bu mevkiler çok önemli. Haydi başkan...

Stoper alternatifi G.Birliğinden Aykut fena olmazdı . Bir de parayı basıp Bastos u alsak sol beke ... Amrabatı sağa çekip , Engin i de sola koyacaksın . Harika olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt