GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
G

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 141

GSC Root ·

Cevap
9,9K
Okunma
588,1K
Sayfa
141/498
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sigaramın üstüne sneijder yazdım şimdi onu icicem keyif sigaram:asd:

Armero Napoli'ye zaten bu transfer döneminde gitti arkadaşlar.

Kerim frei ve serdar tasci gerisi yalan, azicik da alper potuk..

Kerim Frei kim oglum? Kac macini izledin? Gokhan gelmez..

Meloyu ucuza kapatiriz sene sonu..

Millet alismis.. Takimin tamami cop.. Ilk goze batan Melo.. Meloyu atalim gitsin.. Melo cikti 3 dakikada 3 tane 100% pozisyon verdik..

kerim frei izledinmi oktay.

ben izledimm.

melo bu hali tavırları ile bişey olmaz.

O kadar para döktüğüm beats kulaklıkları kırdım ama herif yüzünden umrumda olmadı. :ayatollah:

Kerim Frei kim oglum? Kac macini izledin? Gokhan gelmez..

Meloyu ucuza kapatiriz sene sonu..

Millet alismis.. Takimin tamami cop.. Ilk goze batan Melo.. Meloyu atalim gitsin.. Melo cikti 3 dakikada 3 tane 100% pozisyon verdik..

Sneijderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Goooooooooooooooooooooooolll

Neyse ben yatıyım bu sevinçle nasıl uyuyacaksam artık :D Bugünde nöbet olmaz. Uyuyum ki yarın ayık oluyum malum Sneijderin İstanbula gelişi falan :) Hayırlı geceler herkese

e şimdi ne olacak sneijder de geldi. nöbet bağımlılık yapmış bende, gerçi daha en az 1 transfer var ama sneijderinki bi başkaydı. 10 sezonluk dallas dizisi gibiydi mübarek :D

GoooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Sol bek alinirsa ki alinacak gibi,ozaman riera yi kanatda oynatma sansimiz var.sol bek ve stoper yeter.i olur devre arasi icin.

Seneye de şöyle bir kadro kursak nasıl olur sizce? :)

----------Onur

Eboue-Semih-Ömer-Carlinhos

---Hamit-G. İnler-Selçuk

--------Sneijder

-----Burak-Huntelaar (Huntelaar forvette istediğim tarzda bir oyuncu bu ayarda bu tipte başka daha genç bir oyuncuda olabilir. )

Su kadroda mantiksizligin hangisini sayayim

1. sahada 4 yabanci olmasına ragmen hala Muslerayi satip Onur yaziyorsunuz, sonra 10 sene gene kaleci diye aglarsınız

2. Carlinhos'u bi kere izlememiş adamlar her kadroya carlinhos yaziyor. Carlinhos kim? Kim yani kim?

3. Huntelaar ne ya? Huntelaar beceriksizin tekidir acik ve net.

4. Üst düzey bi kadro yazmaya calisiyorsun ama forvetlerin huntelaar ve burak. ayaginda top tutamayan 2 forvet. Geldi mi %50 sansla balina ya atip ya atamayan 2 forvet. tabiri caizse 2 tane öküz 2si de bu takimin forveti degil.

5. Semihin yanına zamanındaki Popescu/Ujfa gibi tecrübeli bi adam yazicaginiza daha avrupa solumamiş bi ömer toprak. 2 tane ayni tip adami defansa koyuyorsun. 2 tane vücütsuz saglam basamayan insan. Defans dedigin semih kolo toure gibi olur. Kolo toure bi örnek, alinsin demiyorum.

6. Bu takim her mac 3 gol aticaksa 2 gol yer. Hatta CL de münih gibi saglam defansi olan bi takima 1 gol atar, 3 gol yer.

Beklenen GOL Böyle Geldi

[video=youtube;PuzMW2PqO14]https://www.youtube.com/watch?v=PuzMW2PqO14[/video]

kerim frei izledinmi oktay.

ben izledimm.

melo bu hali tavırları ile bişey olmaz.

kanka kac mac saglam oynadi bu adam? Bilmiyorum.. Galatasarayda oynamak baskadir.. Baska takimda iyi gozuken senin takiminda siritabilir..

hepimize hayırlı olsun 15 gündür ilk kez rahat bir uyku uyuyabilecegim artık yokmu angut.com dan link atabilecek? toplu kuş intiharları bekliyorum :D

Bu arada beyler Forumda yaptıgımız bu totemde yüzümüzü kara cıkarmadı:asd:

Türk oyuncu yelpazesi o kadar dar ki,avrupada şu kadro bile kurtarmayabilir.

Elin m.united'ı 20 yabancıyla oynarken,bizim salaklar yabancı kontenjanı koymuşlar.Sanane arkadaş!Sanane!!Türk oyuncu kaliteli olsun da kessin yabancı oyuncuyu.

Kendi kendimize gol atmaktır bu.Hay senin gibi federasyonun ve nice federasyonların zihniyetine..

Arkadaşım katılıyorum ama başkanın artık transfer yapmaya niyeti olmadığı çok belli.:asd: Hocamız isterse bir transfer daha yapabiliriz diyor. Biz bunu maksimum ikiye çekebilirsek dua edelim:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri