GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
G

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 142

GSC Root ·

Cevap
9,9K
Okunma
588,1K
Sayfa
142/498
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yakınlarda bir zamanda ...

abdul-kader-keita.jpg

sonunda top becerisi yüksek calim atabilen bi oyuncumuz var kadroda arda da gitmeyeydi cok guzel olurduk...

O değil de şimdi kimi bekliyoruz bi boşluğa düşmedik mi :lol::lol::lol:

<önümüzdeki sene>

-----------Yerli-----

--------Semih--Yerli

Eboue----------------Solbek

-----------Lass---------

------Sneijder--Selçuk--

Keitavaribitransfer------Keitanın sol versiyonu

------------Burak

Forumun en üstünde en son yazılan mesajlar çıkardı çok da güzel oluyordu, o niye kaldırıldı bilen var mı ?

Devre arasında takıma fazla ekleme yapmak takımın uyumu geç yakalamasına sebep olabilir belki fakat Sneijder dışında önemli eksiklerimizin olduğunu düşünüyorum.

Tek transferde kalmayacağımızı umuyorum. Hele hele de bazı eksikler bu kadar göze çarpıyorken.

Arkadaşım katılıyorum ama başkanın artık transfer yapmaya niyeti olmadığı çok belli.:asd: Hocamız isterse bir transfer daha yapabiliriz diyor. Biz bunu maksimum ikiye çekebilirsek dua edelim:D

sol bek acil lazım renktaş seneyede bir tek gökhan inleri alalım yeter bence.

transferin aciklandigi dakikalarda ne oluyormuş beyaz tvde merak edenler ; mor sinan engin görmek isteyenler : BEYAZ TV izle 22:00:00

Sol bekimiz eboue tarzinda olmali.

Duyum aldım beyler toplanın :ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah: up up up :ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Su kadroda mantiksizligin hangisini sayayim

1. sahada 4 yabanci olmasına ragmen hala Muslerayi satip Onur yaziyorsunuz, sonra 10 sene gene kaleci diye aglarsınız

2. Carlinhos'u bi kere izlememiş adamlar her kadroya carlinhos yaziyor. Carlinhos kim? Kim yani kim?

3. Huntelaar ne ya? Huntelaar beceriksizin tekidir acik ve net.

4. Üst düzey bi kadro yazmaya calisiyorsun ama forvetlerin huntelaar ve burak. ayaginda top tutamayan 2 forvet. Geldi mi %50 sansla balina ya atip ya atamayan 2 forvet. tabiri caizse 2 tane öküz 2si de bu takimin forveti degil.

5. Semihin yanına zamanındaki Popescu/Ujfa gibi tecrübeli bi adam yazicaginiza daha avrupa solumamiş bi ömer toprak. 2 tane ayni tip adami defansa koyuyorsun. 2 tane vücütsuz saglam basamayan insan. Defans dedigin semih kolo toure gibi olur. Kolo toure bi örnek, alinsin demiyorum.

6. Bu takim her mac 3 gol aticaksa 2 gol yer. Hatta CL de münih gibi saglam defansi olan bi takima 1 gol atar, 3 gol yer.

:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri