Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Duyumumu açıklıyorum azzz sonra :ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Abi Muslerayı göndermeye ne kadar meraklılar varmış üst düzey kulüp istemediği sürece taş gibi kalecimizi niye gönderelim millet dünden razı bana kalırsa Manu Barça dışında bir takım istese yine göndermemek lazım.

yabancı kontenjanı sıkıntısı....

Transfer Nöbeti

Insallah akillarina gelen baslarina gelir! Kuslardan:

Okan - 21.01.2013 01:36

Mesajı Gönderen:

beetlejuice22:cLink:2655043

Şampiyon olarak çıkmaları daha iyi iş

bizim maça kalsa yine bizim evimizde

şampiyonluk turu atar kediler.

Tartıştığımız şeye bakarmısınız ? Allaha

havale ediyorum bizi bu duruma düşüren

yöneticileri ve hocayı ..

Hangi kötü senaryoyu seçeceğimizi

tartışıyoruz şurda

Gesendet von meinem HTC Vision mit Tapatalk 2

Vallaha hersey Sneijderla bitmiyor.. Fazla simartmamak lazim.. Eyvallah Sneijder 10 numara topcu ama turk futbolcular + Melo duygusal topcular.. Sneijderi nekadar omuzlarda tasiycaksak.. Bazi kilit oyuncularimizida el ustune tutmaliyiz..

Buna sevmedigim Hamit de dahil.. Suanda daha cok birlik olma zamani..

Bu seneki sampiyonluk rakiplerin ipini ceken cinsten olacak.. Finansal olarak!!'

elimizde artık 4 3 3 e çok uygun bi kadro oldu :D 4 3 3 oynarmıyızki acaba

adam çilek dedi, portakal getirdi.

yönetim istifa!!! :mad:

melih pekcan kaçtan itibaren izleyelim bu beyaz tvyi:asd:

Sneijder Yarı istanbula geliyor net bilgi KESİN !!!111!!!!

Demişti dersiniz :cool:

kanka kac mac saglam oynadi bu adam? Bilmiyorum.. Galatasarayda oynamak baskadir.. Baska takimda iyi gozuken senin takiminda siritabilir..

o her oyuncu için geçerli.

bunu senin benim demem farkermezz

hoca ne dedi: 1 yıldır takip ediyoruz diyorr, yanii... izleyen var. ben 4 maçını izledim. 2 chelsea-1 swensea-1 danimarka. adam bişeyler yapıyor sonuçta. ayrıca bu oyuncuyu almak bişey kaybedrmieyecek dimi bize. iyi olursa yerli statüsünde ekstra katkı. 1-2 seneye görürsün devam ederse çok iyi seviyeye gelecek

olm süper ya beyaz tvde atip tutyorlar tam 22:37 de bir haber geliyor bir an bir sessizlik sonra cümbüş :D

ya yabanci sinirlamasi gelecekse sol bekimiz yerli olmasi gerekmez mi?Ve su an alinabilcek yerli oyuncu yoksa Hakan Baltayi niye kazanmaya calismio Terim cok merak ediyorum.Bu adam gecen sene full oynuyodu Ft aldi bunu milli takima noldu bi anda anlayamiyorum.Emre colak amrabat cart curt cok iyi de yerine adam aranmio bi Sol beke mi.Caglari da milli takim Ft aldi yanilmiyosam.Begenmesem de o da ii bi yedek yerlilerden...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt