Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

,,I have to learn turkish very fast"

En cabuk sekilde türkce ögrenmeyi istiyorum...daha iyi anlasmak ve konusmak icin...

Adam profesyonel

En cabuk sekilde türkce ögrenmeyi istiyorum...daha iyi anlasmak ve konusmak icin...

Adam profesyonel

Adam AHLAKLI !

Alex gibi, Nobre gibi, Aurelio gibi ülkemizi sömürüp enayi yerine koyan, kebap hayati yasayip taraftarlara bi iki hareketle göz muamelesi yapan karaktersiz oyunculardan tiksindim ben.

muslera

eboue---semih---dany----vargas

hamit--yekta---selçuk

snijder

elamnder----burak

4-3-1-2

Ben daha cok tek forvetli duzen ile cikacagimizi dusunuyorum. Ne kadar su anda Melo formsuz olsada Sneijder sahada iken Melo'yu gormek isterim.

muslera

eboue---semih---dany----vargas

Melo

hamit--Selcuk---engin

sneijder

burak/umut

Adam profesyonel

Aynen. Adam 2-3 senedir İtalya'da, çok iyi İtalyanca konuşuyor. Umarım dediği gibi futbolu bizde bırakır o süre içinde de öğrenir Türkçe'yi. 8 sene oynayıp giderken bile tercümana ihtiyaç duyan "efsane"lere benzemez Sneijder.

Sneijder GSTV canli yayinda.

Spiker: ,,Derby var...hazirmisin?"

Sneijder: ,, I am ready, I like big games, I cant wait to play" :cool:

Hazirim. Büyük maclari severim. En cabuk sekilde oynarim umarim

Aynen. Adam 2-3 senedir İtalya'da, çok iyi İtalyanca konuşuyor. Umarım dediği gibi futbolu bizde bırakır o süre içinde de öğrenir Türkçe'yi. 8 sene oynayıp giderken bile tercümana ihtiyaç duyan "efsane"lere benzemez Sneijder.

Terim ile italyanca konusur ozamand.

Senor Terim!

,,Si Sneijder"?

:ayatollah:

Arkadaslar avatar nasil ekleyebiliyorum diye sormustum?

Hic mi kimse yardim edemiycek yau?

Terim ile italyanca konusur ozamand.

Senor Terim!

,,Si Sneijder"?

:ayatollah:

Amrabat ile de konusabilir..

Hamitle, Enginle, Baltayla da almanca konusur, hollanda asilli futbolcular hemen hemen hepsi Alman sivesini biliyolar.

Geri kalaniyla da ingilizce..

Hocasiyla dedigin gibi italyanca..

Uyum sorunu olmayacak gibi :cool:

Üstümdeki T shirti yirttim bi sefer

Düsünsene tam div.1 deyim, sampiyon olucam 4-1 öndeydim hatta. 3/4 sefer inisli çikisli geçmisti bi div 1deyim sonra div 2ye düsüyodum falan filan. Son maçta 4-1 öndeyim dakika 75 fln. Sonra ekranda top gibi bisey geldi hani bazen net gidip gelirya öyle. O top yine geldi, ben kafayi yemek üzereydim sonra ''baglanti kesildi fln yazdi''. Ben tabi kizgin kizgin etrafima bakiyom ne kirsam diye, sonra bi kalktim bi yapistirdim ekrana, ekranin içi oldu paramparça. Sonra babamdan az firça yemedim zaten.

uno momento sacremento sneijder

su kerim frei de gelse iyi olurdu ...

Yukleyecegin resim yada avatar bilgisayarinda ise boyutlari 125 x 125 Pixel ve 19,5 KB olmalidir. En basit'i paint ile 125x125 pixel boyutlandirip save edebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt