Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaslar allaha hata gelmesin..
Yaratanimiza karsi gelmek istemiyorum, cidden bi yandan vicdanim hic rahat degil bunu yazarken,
sonucta Allahtir hepimizi yaratan, ama size sormak istiyorum lütfen sadece samimi cevap verin,
https://www.nationalturk.com/wp-content/uploads/2012/02/demiroren_tff_baskani_aa-325x400.jpg
bu normalmi? :sad007:

Renktaslar allaha hata gelmesin..
Yaratanimiza karsi gelmek istemiyorum, cidden bi yandan vicdanim hic rahat degil bunu yazarken,
sonucta Allahtir hepimizi yaratan, ama size sormak istiyorum lütfen sadece samimi cevap verin,
https://www.nationalturk.com/wp-content/uploads/2012/02/demiroren_tff_baskani_aa-325x400.jpg
bu normalmi? :sad007:
Takımın transfere ihtiyacı var tabikide sol bek ve stopere. Fakat yönetim bu transferleri yapmazsa da eleştirmem. Sneijder sevincini yaşattı bize bu yönetim. 2 sene önce 21 Ocak: Culio gelir, şimdi Sneijder.
carlinhos transfer commendatori il terim?
bjk macinda oynamaz NET.
Terim Hoca oynatmaz... ha ilk 18 de olur, berki sonlara dogru girebilir.
"formda, mac temposunu" hazir olan Emre Colak, Umut, Elmander, Engin, oynayacana "tam hazir olmaya" Sneijder oynar, bana sorarsaniz![]()
bjk macinda oynamaz NET.
Terim Hoca oynatmaz... ha ilk 18 de olur, berki sonlara dogru girebilir.
"formda, mac temposunu" hazir olan Emre Colak, Umut, Elmander, Engin, oynayacana "tam hazir olmaya" Sneijder oynar, bana sorarsaniz![]()
kerim frei- tasci..
iksinden birisi gelsin yeterli..
Bu ahmet cakar tam bi gerizekali.
TÜRK FUTBOLU DİBE VURMUS LİDERLE ORTADAKİ TAKIM ARASINDA 6 PUAN FARK VAR
Evet türk futbolu dibe vurmus ama aciklamasi tutmuyor.
Aciklama iyi ligler icin kullanilan bişey, alttaki takimlarla lider arasındaki fark ne kadar azsa o lig o kadar kalitelidir.
Ama futboldan anlamayan öküzleri yorumcu yaparsan olcagi bu.
kerim frei bu takimda oynaYAmaz.
amrabat tarzı bi oyuncu.
Kayseriye sal bi başina köpek gibi oynar.
Ama Gs de pas üzerine kurulu bi sistemde
OY NA YA MAZ
Lütfen sagdan soldan duyduklarimizi yazmayalim
Kerim Frei Ömer TOprak carlinhos vb.
bosver su gerzegi aklinca bu sekilde Galatasaray ve Sneijder transferine sallayacakti namussuz.