Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hepimizden çok Irmak sevindi bu transfere..

:D

Irmak NtvSporda ortaya çıktı :D

Veee... Irmak Kazuk Spor Servisinde... :D

Irmak Kazuk bulundu beyler dönmüş Ntv Spor'da :asd:

Irmak ntvsporda .

ula adam efsane oldu bozuk ingilizcesi ile..

bence Irmak Kazuk'a bi jest yapilmali.. isini yapti eyvallah para aliyor eyvallah.. ama nekadar kolpacinin dolastigini biliyoruz.. bu adami onore etmeliyizki.. digerleri boyle mal mal baksin.. imrensinler !

TRANSFER | Barış Özbek, Şanlıurfaspor'da.

BAM efsanesinden..
​
:(

Onur sana sunu soylebilirim..

Yolanthe hic oyle sohretin getiridigi havali tiplerden degildir..

inanilmaz mutevazi, nerden geldigini biliyor.. halada siradan biri aslinda.. yaptigi fazla bi is yok, sadece guzelligi ile gundemde olmustur hep (hollanada)..

bugun oda geliyorsa.. manzara hosuna gider, tam sevdigi seyler.. ama cidden ben bile suanda dusunuyorum o kalabiligi cok kotu bi kalabalik olacak, guzel goruntuler cikmayacak..

100 kisilik güvenlik duvari olustursunlar ne bileyim. Rahat rahat gecsinler ortadan taraftarin arasindan .

ula adam efsane oldu bozuk ingilizcesi ile..

bence Irmak Kazuk'a bi jest yapilmali.. isini yapti eyvallah para aliyor eyvallah.. ama nekadar kolpacinin dolastigini biliyoruz.. bu adami onore etmeliyizki.. digerleri boyle mal mal baksin.. imrensinler !

Bize hep moral verdi..

Kimse olmayacak derken bu adam olacak diyordu sürekli moralimizi yüksek tutuyordu..

Efsane olacak rdaş.. :b5:

ulee snejderr

ırmak kazuk ve lütfü arıboğanı görünce basket takımına gidiyorum diye düşünmüştür:lol:

Forma numarası bence 6 giysin yada seneye 10 alcağını düşünerek geçici bişeylerde giyebilir bence çok önemli değil ama gerçekten inanamıyorum hala aldık bu adamı geliyo dimi la :asd:

Bence şimdilik yarım sezonluk bi solbek kiralansın sene sonu geniş katalogdan seçelim şöyle A.Cole falan :Z16:

moratti olmasaydi bu transfer asla olmazdi,adam resmen ya topraginsin ya GALATASARAY in sin dedi sneijdere:ayatollah:

Ah Pires ah Şu Uçağa binecektin yanlış uçağa bindin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt