Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Irmak rahatlamış la.Yüzünde güller aaçıyo.

o değil de mehmet demirkolu çok severdim ama gıcık olmaya başlıyorum artık. Adam hala yönetimdeki sorunlar çözülmedi fatih terim mutsuz falan filan diye konuşmaya devam ediyor. Kurcaladıkça kurcalıyor

ohaa zaman nasıl geçti ya la, 3,5 saat sonra burda :)

O günlerde ayhana sövmedim değil ama cidden ne bir kelime etti nede bir tepki veri, adam gibi bırakıp gitti, ama BAM bamdır:lol:

Polat başkan neler etmiş bize kardeşim bir sıcak bir soğuk veriyordu adami keitayı satıp misiyi alıp sonra sakızdan falan gönderiyorlardı aman allah göstermesin bir daha:SS:

Aynen PRo Evolution mantigi gibi atak oyuncusu aliyorduk, defans orta saha da bos adamlar ilen doluydu. Ozaman bir Selcuk olsaydi, isimiz cok daha güzeldi. Üstüne hadi Proje diyorsun ikinci sene hemen kovuyorsun... Bari üstüne bir Türk Hoca getirseydin, o Mustafa Sarp in küfür etti mac Pino belliydi biz ölmüsüz, ne ceza var ne baska bisey. Stad zaten bostu ceza vardi galiba.

Ama nedemisti Bobby Robson, istifa sesleri yükselnice korkma, baskan var arkanda, ama beyaz mendiler baskan icinse, yeni bi is bul dostum :)

işin sneijder´ında değilim ben büyük resmi görün...

geçen sene fenerbahçe´nin şampiyonlar ligi´nden men olmasına ön ayak olan‚ yemek masalarında iftiralar atan‚ belgelerim var deyip hala o belgeleri çıkarmayan‚ yaptıkları ortaya çıkınca tff´den ayrılmak zorunda kalan ve en sonunda galatasaray´da göreve başlayan bir zatın galatasaray´ın son zamanlarda yaptığı en sükseli transferinde büyük rol oynaması ve adeta nazire yaparcasına fotoğraf çektirmesi çok ama çok mide bulandırıcı.

amtu'dan :D

takımda son zamanlarda en iyi oynayan mevkii miz solbek odaklanmışsınız oraya riera gayette iyi bence. dany i yedeğe çekecek tecrübeli bir defans a ihtiyacımız bence sol bek transferinden çok daha önemli.bu arada sneijder transferi için herkein gözü aydın olsun.

Türk futbol tarihinin en önemli transferi olmuş dün aksamki bazı programlarda hala yok yönetimde sorun var falan ne biçim medyamız var yahu...

bugun geleceği kesin değil mi? arkadaslar ayrıca bu adam Türkiye'ye gelmez:lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt