GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
G

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 24

GSC Root ·

Cevap
9,9K
Okunma
591,6K
Sayfa
24/498
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder transferiyle transferi kapamamamız lazım 1 tane çalım atıp orta kesebilen çizgi oyuncusu almalıyız. Oyunu kenarlara da açabilmeliyiz artık bu hem sneijderi hem selçuk inanı rahatlatacaktır.

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
dekonline - 20.01.2013 21:36[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Adamların orta sahası Selçuk İnan‚ Sneijder bizim orta saha Cristian‚ Mehmet Topal. Hale bak... [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Melo ve hamiti unutmus kuslar hahahahhahahah

Öncelikle kesin olarak söyleyelim ki, Sneijder bu akşam İstanbul'a geliyor. İmza yarın atılacak. Bir sonraki tweet ise uçak ile ilgili.

A. Zeybek @zeybekmania
Bu fotoğraf biraz önce çekildi. Şu anda Malpenza'da özel uçak hazır ve Sneijder'in gelmesi bekleniyor. pic.twitter.com/Kz5KzzgO

​

A. Zeybek @zeybekmania

Lütfen fotoğrafı kaynak göstermeden kullanmayalım. Dediğim gibi uçak hazır ama kalkış saati belli değil. Bu akşam gelecek.

​

A. Zeybek @zeybekmania

Arkadaşlar çok soru geliyor. Malpenza havaalanı apronunda gizli olarak çekildi fotoğraf. Alan komiseri benim şahsi dostumdur. Güvenilir..

yalan

https://www.google.com.tr/search?tb...1NMD3NG154ydvCQ&num=10&hl=tr&bih=979&biw=1920

Öncelikle kesin olarak söyleyelim ki, Sneijder bu akşam İstanbul'a geliyor. İmza yarın atılacak. Bir sonraki tweet ise uçak ile ilgili.

A. Zeybek @zeybekmania
Bu fotoğraf biraz önce çekildi. Şu anda Malpenza'da özel uçak hazır ve Sneijder'in gelmesi bekleniyor. pic.twitter.com/Kz5KzzgO

​

A. Zeybek @zeybekmania

Lütfen fotoğrafı kaynak göstermeden kullanmayalım. Dediğim gibi uçak hazır ama kalkış saati belli değil. Bu akşam gelecek.

​

A. Zeybek @zeybekmania

Arkadaşlar çok soru geliyor. Malpenza havaalanı apronunda gizli olarak çekildi fotoğraf. Alan komiseri benim şahsi dostumdur. Güvenilir.

Bir ara inanıyordum ama şu son cümlesi bana inandırıcı gelmedi.

Herhalde yarın gelir ve imzayı atar.

Cevap: Wesley Sneijder Galatasaray'da :-)

Sahibi Mehmet Emin Karamehmet Galatasaraylı ama karışmıyor Ferişş gibi.. Şansal her yere fenerlileri doldurmuş kanalda..

Beyler, paranın olduğu yerde hangi takımı tuttuğunun önemi yoktur. Geçen kameraman yönetmeni açıkladı. Bizim en fazla müşterimiz Fenerbahçeden die. Benim onlara haksızlık etmem mümkün mü diye?

Bence wesley nin türkiye geliş zamanı açıklanmaz. gizlice getirirler. Yoksa havalimanında izdiham olur büyük sıkıntı olabilir. Stadyumda 50.000 kişi önünde imza töreni olur. taraftarı öyle dahil ederler olaya.

beyler sneijderin parasını erman ve ekibi toplam 5 tl lşk katkı yapmıslar yoksa gelmezmiş diyor komedi ya ne içmiş bene istiyorumm :asd::D gokmen yine taktı maskesini angut ya bu adam

BU erman harbiden kazma. Ula hıyar sen hangi takımlısın ki 1 lira vermiş oluyosun:D

O zaman sana verilen paralarda da bizim hakkımız var. Sana ben para vermek zorundamıyım kardeşim. Verin benim paramı geriye:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt