GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
G

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 26

GSC Root ·

Cevap
9,9K
Okunma
591,5K
Sayfa
26/498
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ne rezil bir medyamız var maske takıp canlı yayında maymunluk yapıyorlar, yok bizim 1 Liramız var demeler.Erman aslında sizden bir cacık olmaz beee

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Oldu o zaman.

BBE8PAvCEAAI9PD.jpg

neresi 10 numara renkdaş. izlediğim bütün videolarında adam ortasahayı çok az geçmek kaydıyla oynuyor. ceza sahası yakınlarına pek fazla girmiyor. elbette 10 numara kendisi fakat fatih terim performansı düşük meloyu alıp yerine sneijder selçuk ortasahasını denemez umarım diyorum. malum adam potansiyeli yüksek oyuncu ve tam 10 numara değil box to box.

Fernandes tipi diyelim hocam. Özellik olarak aynı değil ama oynadığı mevki ve işlev olarak o tipte bir oyuncu.

neresi 10 numara renkdaş. izlediğim bütün videolarında adam ortasahayı çok az geçmek kaydıyla oynuyor. ceza sahası yakınlarına pek fazla girmiyor. elbette 10 numara kendisi fakat fatih terim performansı düşük meloyu alıp yerine sneijder selçuk ortasahasını denemez umarım diyorum. malum adam potansiyeli yüksek oyuncu ve tam 10 numara değil box to box.

Sneijder'i videodan mı izliyorsun :o Başka sözüm yok hakim bey :sad007:

Öncelikle kesin olarak söyleyelim ki, Sneijder bu akşam İstanbul'a geliyor. İmza yarın atılacak. Bir sonraki tweet ise uçak ile ilgili.

A. Zeybek @zeybekmania
Bu fotoğraf biraz önce çekildi. Şu anda Malpenza'da özel uçak hazır ve Sneijder'in gelmesi bekleniyor. pic.twitter.com/Kz5KzzgO

​

A. Zeybek @zeybekmania

Lütfen fotoğrafı kaynak göstermeden kullanmayalım. Dediğim gibi uçak hazır ama kalkış saati belli değil. Bu akşam gelecek.

​

A. Zeybek @zeybekmania

Arkadaşlar çok soru geliyor. Malpenza havaalanı apronunda gizli olarak çekildi fotoğraf. Alan komiseri benim şahsi dostumdur. Güvenilir.

Fotografi Google uzeri aradim ve Twitter haricinde hic bir sitede daha once internete koyulmamis bir fotograf. Yani netten toplayip, Twittere sallanmis bir fotograf degil gibi.

https://www.google.nl/search?hl=nl&...M-aZ0QW34oHwDA&start=10&sa=N&biw=1280&bih=909

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt