Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

guzel mesajlariniz icin tesekkurler. inanin vakit buldukca girip yazilarinizi okuyorum. her ne kadar cogu kez mesaj atmasam da aslinda vakit buldukca forumda oluyorum.

ayrica buradan da baska bir galatasaray taraftar platformuna girmiyorum. aramizda bir ihanet yok yani :-)

simdilik izninizi istiyorum, kendinize iyi bakin.

gorusmek uzere :-)

not: karsilamaya gidenler sneijder'i ezmesinler :-)

lütfi nuri alço gibi bakmış o resimde dın dınııı nııı nııı :d

537062_10151265020301843_160451487_n.jpg

Beyler bildiğim kadarı ile özel uçakların geçiş yeri farklı dış hatların yoğunluğundan uzak ve çok daha rahat geçecektir Sneijder oradan sanmıyorum ki o kadar kalabalığa soksunlar adamı

@Wesley Sneijder1010: Pilot bey kakam geldi.. Kadiköyün üzerinden gecte bi sali veregim.

guzel mesajlariniz icin tesekkurler. inanin vakit buldukca girip yazilarinizi okuyorum. her ne kadar cogu kez mesaj atmasam da aslinda vakit buldukca forumda oluyorum.

ayrica buradan da baska bir galatasaray taraftar platformuna girmiyorum. aramizda bir ihanet yok yani :-)

seni taniyorum seref abi. son o adam olmalisin! hep tv'e cikiyon, inkar etme hadi hadi:D

baska foruma da uye olma zaten!! :mad::lol:

Sagol Seref abi Foruma Seref katigin icin tsk ediyoruz sana..

iyi gunler

Aziz: Bu Pazavtesi olmamış, değiştivin bunu.

Selcuk cok kral adamsın lan,vallahi billahi

Yaff şu uçaktan karşılama vs neden karşı çıktığınızı anlayabilmiş değilim. Arkadaş biz buyuz neden farklı gözükmeye çalışıyoruz? Sneijder açıklandığında hangimiz çıldırmadık? Nedir yani, oyuncuyu hayatından bezdirmediğin, izdiham yaratıp ezmediğin sürece nesi kötü ya?

3-5 kıskanç yorumcu, zamanında kendilerine böyle yapılmadı die, yada türk futbolcuların yabancılara olan öfkesinden karşı çıktıkları bir duruma biz de inandık gidiyoruz.

Deplasmana giden takımını havaalanında karşılayıp çiçek verip destek olunca güzel, gelen oyuncuyu karşılayınca öcüüü. Adam yaşadığı hayatı bozup hiç bilmediği bir yere gelmiş nesi kötü o ortamın?

Hayır gören de yuhalamaya gidiyolar sanar, yada küfür etmeye?

Evet 3. dünya ülkesiyiz ama oyuncu karşıladığımız için değil. Titanicten daha büyük bir şikeyi zorlaya zorlaya yok ettiğimiz için.

Küfür yok, hakaret yok, terbiyesizlik yok. Eeee karşılamayın. Sizene birader milletin keyfinin kahyasımısınız? Hayır ben de gitmiyorum ama gidene de karşı çıkmıyorum.

Ha şu şu oyuncular karşılanır bunlar karşılanmaz sözüne de karşıyım. Adam işini gücünü bırakıp karşılamaya gidecek kadar seviyosa isterse Selçuk Şahin olsun...

Ne yalan söyleyeyim bu Ünal Başgan Şeref Aydın mı diye düşünüyorum :)

BILIYORUM SENI SEREF AYDIN! SEN O SACLARINI ARKAYA TARAYAYAN, BAYA ZENGIN GOZUKEN, HER TT ARENA'DA MACA GELEN ADAMSIN. VALLAHI BILLAHI BILIYOM SENI SIMDI COZDUM!!!

varya bi adam, bazen ekrana geliyo, yonetici felan degil hic bisey degil, cok zengin birine benzer!

Ahaha tebrikler Müfettiş Gadget. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt