Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.854
- 26.404
- 3.448
Cevap: Transfer Nöbeti
hahaha
Lutfi yengeye asiliyor sanki, ariza cikmasin
hahaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lutfi yengeye asiliyor sanki, ariza cikmasin
oğlum pilot biliyor demi İstanbul' u başka yere inmesin sonra
Sneijderi kaçırmasınlar sakın
adam eskiden kamyon şöförüymüş bulur elbet yolu.
oğlum pilot biliyor demi İstanbul' u başka yere inmesin sonra

guzel mesajlariniz icin tesekkurler. inanin vakit buldukca girip yazilarinizi okuyorum. her ne kadar cogu kez mesaj atmasam da aslinda vakit buldukca forumda oluyorum.
ayrica buradan da baska bir galatasaray taraftar platformuna girmiyorum. aramizda bir ihanet yok yani :-)
simdilik izninizi istiyorum, kendinize iyi bakin.
gorusmek uzere :-)
not: karsilamaya gidenler sneijder'i ezmesinler :-)
guzel mesajlariniz icin tesekkurler. inanin vakit buldukca girip yazilarinizi okuyorum. her ne kadar cogu kez mesaj atmasam da aslinda vakit buldukca forumda oluyorum.
ayrica buradan da baska bir galatasaray taraftar platformuna girmiyorum. aramizda bir ihanet yok yani :-)
simdilik izninizi istiyorum, kendinize iyi bakin.
gorusmek uzere :-)
not: karsilamaya gidenler sneijder'i ezmesinler :-)
seni taniyorum seref abi. son o adam olmalisin! hep tv'e cikiyon, inkar etme hadi hadi
baska foruma da uye olma zaten!!:lol:
BILIYORUM SENI SEREF AYDIN! SEN O SACLARINI ARKAYA TARAYAYAN, BAYA ZENGIN GOZUKEN, HER TT ARENA'DA MACA GELEN ADAMSIN. VALLAHI BILLAHI BILIYOM SENI SIMDI COZDUM!!!
varya bi adam, bazen ekrana geliyo, yonetici felan degil hic bisey degil, cok zengin birine benzer!