GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
G

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 38

GSC Root ·

Cevap
9,9K
Okunma
591,2K
Sayfa
38/498
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaşım Şeref Aydın kaç tane transfer "Kap'a çökün" diyip verdi.5 dakika sonra transfer açıklandı. Muslera'yı yaklaşık 20 gün önceden filan söyledi. Daha geçen hafta Sneijder Galatasaray'da diye bas bas bağırırken millet.Bugün bişey olmaz hiç beklemeyin dedi. 34cimbom34 çok daha başarılı demişsin nesini çok başarılı buldun merak ediyorum.
aç bak dediğim elemanın twitter geçmişine geçen transfer döneminde de başarılıydı diye hatırlıyorum.her neyse benim şeref aydına birşey söylediğim yok adamın her dediğinin sanki futbolcunun kendisi açıklama yapmış gibi etki etmesi takıldığım nokta.

Bugune kadar forumdaki hicbir mesajimda kimseye ne bir saygisizlik ne de terbiyesizlik yaptim. Yaptigimi iddia edenler varsa buyursunlar mesajlari gostersinler.

Mesajlarimda kimseyi kirmamaya, incitmemeye ozen gosterdim. Yeri geldi sahsima yonelik elestirileri de okudum(ki elestiri her zaman olacaktir), hakaretleri de.

Ancak su da unutulmamali ki ben de bir insanim ve bir yerden sonra sabrim tasiyor. insanlari zor durumda birakmak istemiyorum, fakat beni israrla bunu yapmam icin zorluyorlar. az once refik akin denen arkadasin yazdiklarini once forum yonetimine, yarin da adli makamlara iletecegim. Kaldi ki beni taniyanlar bilirler, oldukca sakin ve sabirliyimdir. insanlarin soylemleri beni yaralasa bile, bu bilincli bir sekilde giderek cogalmadigi surece sorun etmem. ancak bugunku mesele oyle olmadi. gecmiste birkac defa daha adli makamlara basvurmus, hakli bulunmustum. ben de bu durumdan pek memnun degilim. fakat onlemlerimi de almak zorundayim. beni anlayacaginizi var sayiyorum.

mesajlarimda nasil ki kimseye saygisizlik, hadsizlik, terbiyesizlik yapmiyorsam kimse de bana veya x bir kisiye yapmamali. sahsen buraya hos vakit gecirmeye, insanlarla iyi diyaloglar kurup adam gibi muhabbet etmeye, bir seyleri paylasip yine paylasilan seylerden kendime gore bir seyler alip mutlu olmaya calisiyorum.

ayrica; refik akin denen arkadas olmayan bir seyi iddia etmis. ben burada ya da bir baska yerde "oyuncu bugun aciklanacak" seklinde bir ibare kullanmadim. bir sure sonra aciklanir yazmistim.

saglicakla, hoscakalin.

melih sabanoglu ‏@melihsabanoglu 0. galatasaray - ilginç bir hafta geçirdi galatasaray. hem saha içinde hem saha dışında. hem saha içi hem de dışına kaos damgasını vurdu.

Kulüp CEO'su Lutfi Arıboğan ile kulübün profesyonellerinden Sinan Kalpakçıoğlu, Wesley Sneijder ve Hollandalı yıldızın menajeri yarın öğle saatlerinde İstanbul'da olacak. (TRT Spor)

Yafs dünya kadar sıkıntım var yinede Sneijder olayına takıldım kaldım. Her ortamda tlf açıp bakıyorum. Şimdi kap açık bekliyorum gel uleyn artıkkkk

aç bak dediğim elemanın twitter geçmişine geçen transfer döneminde de başarılıydı diye hatırlıyorum.her neyse benim şeref aydına birşey söylediğim yok adamın her dediğinin sanki futbolcunun kendisi açıklama gibi etki etmesi takıldığım nokta.

Bakayım dedim ama bütün twitlerini silmiş:oNapıcaz şimdi?

VoetbalVerslagen ‏@verslagenWesley Sneijder voor 3,5 jaar naar Galatasaray. Dat meldt zijn zaakwaarnemer Søren Lerby tegenover VI.

bu sinan engin tam bır şerefsiz.Beyaz tv belhanda interle söz kesti yazısını yazınca hemen karşı cıktı bu sadece duyumdur dedi bırıncı agızdan değil fenerbahçelı taraftarları hayal kırıklıgına ugratmayın dedi.Peki şerefsiz gecen hanı ucaktaydı sneijder. galatasaray taraftarını nıye dusunmedın ozaman

bu sinan tam gavat ya gavatın tarifini yapabilir misiniz bana lütfen sonra onu carp 10 ile ya fenerbahce konu olunca hassas davranıyor konu galatasaray olunca vuruyor dingil dalkavuk ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt