Cevap: Transfer Nöbeti
Bir görsel medyadır tutturdu gitti buda ya hayırlısı artık
Bir görsel medyadır tutturdu gitti buda ya hayırlısı artık
Sedat Dogan 10 dakika sonra Kanal 24'de
Sedat Dogan 10 dakika sonra Kanal 24'de
belhanda ınterle anlasmıs beyaz tv![]()
Ne kömürü la? Sana güvenip emanet ettik koskoca reaktörüMakine dairesinden kaptana: Kardeşim peynir gemisi mi bu lafla yürüycek, kömür yok burda kömüüürrr![]()
aç bak dediğim elemanın twitter geçmişine geçen transfer döneminde de başarılıydı diye hatırlıyorum.her neyse benim şeref aydına birşey söylediğim yok adamın her dediğinin sanki futbolcunun kendisi açıklama yapmış gibi etki etmesi takıldığım nokta.Arkadaşım Şeref Aydın kaç tane transfer "Kap'a çökün" diyip verdi.5 dakika sonra transfer açıklandı. Muslera'yı yaklaşık 20 gün önceden filan söyledi. Daha geçen hafta Sneijder Galatasaray'da diye bas bas bağırırken millet.Bugün bişey olmaz hiç beklemeyin dedi. 34cimbom34 çok daha başarılı demişsin nesini çok başarılı buldun merak ediyorum.
Anadolu takımlarına da bunu yapar umarımBizim eleman San Marino'ya neler yapmış izleyin :yenieek:Sneijder vs San Marino - YouTube
aç bak dediğim elemanın twitter geçmişine geçen transfer döneminde de başarılıydı diye hatırlıyorum.her neyse benim şeref aydına birşey söylediğim yok adamın her dediğinin sanki futbolcunun kendisi açıklama gibi etki etmesi takıldığım nokta.
San Marino ya karsi bunlari, Mustafa Sarp da yapar.
Ne kömürü la? Sana güvenip emanet ettik koskoca reaktörü![]()