Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler Chedjou'yu tanımıyorum ama eğer iyi bir oyuncuysa ve alma şansları varsa alsınlar CL'de oynaması çokta mühim değil,sonuçta gerçekçi olursak bizim için lig şampiyonluğu zaten ana hedef...Bu sene CL'de son 16'ya kalarak beklentiyi karşıladık ha Schalke'yi de elersek yemede yanında yat :D Önemli olan seneye yine direkt olarak CL'ye katılmaktır ve bunun da yolu ligde şampiyon olmaktan geçiyor bu unutulmamalı

Hepsini alın lann.. Parasıyla değil mii ??? Hepinizi alıcaz Hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. Hepinizin bir fiyatı var..

refik arkan : bizi izlemeye devam edin sürprizlerimiz devam edecek. başkanı izlemeye devam edin. dedi az önce

ziya artık miyadını doldurmuş gitsin kahvehanede okey 51 falan oynasın çayına ya yeter bir de selim soydan nerdeyse ağlayacak çok koymuşuz

Arkadaslar Fransizca tweet paylasiyosunuzda birde cevirseniz cok güzel olacak be google translate'e kopyalayip yapistirmaktan biktim :D:D

Sent from my Tost Makinasi

Refik Arıkan bombayı patlattı

ÜNAL BAŞKANI TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN ŞOV DEVAM EDECEK !!!

bizim için avrupa liginde oynamış oyuncu almada sorun yok ... biz CL oynamış ve takımı elenmiş 1 oyuncuyu alabiliyoruz ...

2009 Ocak ayında olması lazım, Real Madrid Ajax'tan Huntelaar'ı, Portsmouth'tan da Lassana Diarra'yı transfer etmişti. İki oyuncu da kendi takımlarında Avrupa Ligin'de forma giydikleri için Real Madrid Şampiyonlar Ligi'nde oynatmak için kurallar gereği bu oyunculardan 1 tanesini seçmek zorunda kaldı ve bu tercihini de Lassana Diarra'dan yana kullandı. O sezon Diarra Şampiyonlar Ligin'de 2 maçta forma giyerken Huntelaar hiçbir müsbakada görev alamadı.

Yani kurallar diyor ki "Eğer Şampiyonlar Ligin'de oynuyorsanız, Avrupa Ligin'de oynamış sadece 1 tane yeni transfer oynatabilirsiniz."

Biz bu hakkımızı Sneijder ile doldurduk. Gelecek bir ikinci oyuncunun Avrupa Ligin'de de oynamış olsa, Şampiyonlar Ligin'de de oynamış olsa bu sezonki Schalke ve tur atlamamız durumunda daha sonraki Avrupa maçlarımızda görev alması mümkün gözükmüyor o nedenle.

3 yıl öncesinin kuralları bize bunu gösteriyor. Daha sonradan değiştiyse tabii ki bilemem.

Hepsini alın lann.. Parasıyla değil mii ??? Hepinizi alıcaz Hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. Hepinizin bir fiyatı var..

P18-121203-311.jpg

Ziya Şengül: "Bernada, Berhanda, Berlanda , Allah Be................." :D

Aslında transferi ben bitirdim beyler 2 gün yoktum buralarda görmüşünüzdür :rolleyes:

Arkadaslar Fransizca tweet paylasiyosunuzda birde cevirseniz cok güzel olacak be google translate'e kopyalayip yapistirmaktan biktim :D:D

Sent from my Tost Makinasi

Duygularıma tercüman oldun .. Demeyim diyordum ama bende bıktım.. Yazıyosun eyvallah anlıyorsundur da herkez yabancı dil bilmiyor.. Türkçe mealinide yazın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt