Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Başkan kıt ingilizcemle anlamaya çalıştım ama 18.19'da bu bahsi geçen istisnadan bahsetmiyor mu?

Uefa organizasyonlarının grup aşamalarında oynamış 1 oyuncu kaydedilebilir diyor.

ancak,

1) aynı organizasyonda başka bir takım için oynamamış olacak (yani elense de fark etmiyor)

2) şu an aynı organizasyonda olan başka bir takım için oynamamış olacak (şl'den elenip uefa'ya düşenleri ilglendiriyor)

bülent tulunun yalakaları çıkıyor meydana bülent tulun yalakasını telegole telden bağlattı ne adi adam bu hulent tulun ya

Transferde benim de payım var o kadar nöbet tuttum lütfen yanliş olmasın....!!!:lol:

Başka bi' forumda, Sneijder'in Inter'e gittiği sene millet Sneijder'i falan istiyordu.Ben de ''Bize gelmez.'' falan demiştim.Çıktılar bana büyük düşünmemiz lazım dediler :D Kısmet bu seneyeymiş..

Uefa organizasyonlarının grup aşamalarında oynamış 1 oyuncu kaydedilebilir diyor.

ancak,

1) aynı organizasyonda başka bir takım için oynamamış olacak (yani elense de fark etmiyor)

2) şu an aynı organizasyonda olan başka bir takım için oynamamış olacak (şl'den elenip uefa'ya düşenleri ilglendiriyor)

Eyvallah sağolasın. Bi de şu Yaman'ın paylaştığı tweet e baktın mı? O da 18.07 den bahsediyomuş sanırım

defansa iki tane bomba adam bekliyorum Refikin açıklamalarından sonra başkan Sneijderi taraftara hediye etti defansa alacağı abileri hocaya hediye edicek

Refik Arkan filan ne diye durmadan TV'ye çıkıp konuşuyorlar anlamıyorumki.

Arıboğan,Dürüst dışında kimse konuşmasın arkadaş. Düzgün konuşamıyorsunuz.

Real de bizden büyük takım,Barca da öyle..Senin mantığına göre bu takımları da tutmam lazım öyle mi?
bahsettigimiz takim real veya barca gibi uc noktalardaki takimlardan biri degil iyi oku cevap yazmadan once.kompleksli olmayin bukadar,yurtdisinda yasiyoruz italyan,ispanyol bi cok arkadasimiz var GALATASARAY denildiginde verdikleri tepkileri bilmedigin icin bos konusuyosun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt