Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gökmen özdenak, Erman Toroglu, Ahmet Cakar :o

bu ne polemik, nasil bi negatif enerji?!

Montpellier'in psikopat Başkan'ı yine konuşmuş.:asd:

Cedcu ayırlı olsun

kaymak.jpg

sensın bence boş konuşan liverpool dediğin takımın şampiyonlar ligi şampiyonluğu barcelonadan fazla günlük konuşuyorsak dediğn doğru olabilir büyüklük diyorsan liverpool bizden büyük takım aksi iddda edilemez

maydonoz gibi atlama ortaya,bizimde liverpooldan buyuk oldugumuz bazi yanlarimiz var dedim ne diyosun sen,bide senlemi ugrasacam

Chedjou çok iyi oyuncu.

Serhat Ulueren zu Galatasaray?

Yalnız Sneijder bizim taraftarı, forum ahalisini bitirmiş resmen. 3-5 kişi hariç Chedjou'yu sallayan yok. Herkes Gökmen'de:)

Chedjou bilen, bi kisa analiz yazi yazabilir mi.....

Bu ismini yazamadığım adam CL de oynayamıyorsa bu transferden FT nin haberi yotur

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Valla ilerleyen saatlerde online olur bence. NOS Langs de Lijn programına konuk oldu. Cep telefonundan girdiğim için aktaramadığım için kusura bakmayın.

Duyduklarım kadarıyla. Sneijder geleceğimi düşünmek zorundayım 28 yaşındayım. Sportif olarak doğru seçimi yaptığını söyledi. Avrupa'nın büyük takımlarına gidememin nedenini şu an için o düzeyde olmadığını söyledi.

Kuyt ile sadece Istanbul hakkında konuşmuşlar olumlu şeyler söylemiş.

Başından dinleyemedim röportajı onu da belirteyim.

Röpörtajin videosu "Galatasaray is stap vooruit" - NOS Sport Hollanda disindakileri izleyemiyor galiba.

Taraftarin karsilamasina deginmis. Bir sürü taraftarin karsilayacagini biliyordum. Aslinda taraftarlari selamlayacaktik ama cok cilginca bir kalabalik oldugu icin arabadan yapmaya mecbur kaldik dedi. Bu Galatasarayin ne kadar büyük bir camia oldugunu gösteriyor dedi.

Peki neden Galatasarayi sectin sorusuna: Söyledigim gibi cok büyük bir kulüb ve aslinda fazla düsünme ihtiyaci hissetmedim. Sanki bu sürec cok uzun gecti gibi gösterildi. Transferin netlesmeye basladigi anda ben bu teklife cok olumlu baktim, güzel bir duyguya kapildim dedi.

Sampiyonluga oynuyorlar ve Sampiyonlar Liginde boy gösteriyorlar.

Soruyu soran ama bu takim Avrupa'nin ilk 5'inde yer alin bir takim degil dedi. Sneijder'de ben de artik Avrupa'nin ilk 5'i icinde degilim o 3 sene önce öyle dedi Sampiyonlar Liginide kazanmistik.

Ben bu transferi ileriye dogru bir adim olarak görüyorum. Sportif acidan olumlu bakiyorum yasimda 28 dedi. Burada futbol anlaminda cok sey bekliyorum zaten nasil karsilandigimi bunu cok iyi gösteriyor taraftarlarin böyle karsilamasi beni cok onore etti. Onlara cok iyi bir futbolcu aldiklarini göstermek istiyorum.

Dirk Kuyt ile Istanbul'un nasil oldugunu konustum.

Louis van Gaal'da (Hollanda TD) burada oynamam konusunda positif yaklastigini söyledi. Bu Galatasarayi sadece benim degil Van Gaal'in da büyük bir kulüb olarak gördügünü gösteriyor.

Son olarak Türkce ögrenecekmisin sorusuna: Ögrenecegimi söyledim nasil Ispanya'ya gidince Ispanyolca ve Italya'ya gidince Italyanca ögrendiysem buraya gelince de Türkce ögrenmeye calisacagim ama biraz daha zor olacak dedi.

chedjou iyi oyuncu..ama sol bek daha lazim olan bsy deilmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt