Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

ay bayılazağım şimdi lütfen gökmen özdenak ı birleri denize atsın ama ayağına taş bağlamayı da unutmasın
Sitesine girdim öyle bir haber bulamadım.
sensın bence boş konuşan liverpool dediğin takımın şampiyonlar ligi şampiyonluğu barcelonadan fazla günlük konuşuyorsak dediğn doğru olabilir büyüklük diyorsan liverpool bizden büyük takım aksi iddda edilemez
Montpellier'in psikopat Başkan'ı yine konuşmuş.![]()
maydonoz gibi atlama ortaya,bizimde liverpooldan buyuk oldugumuz bazi yanlarimiz var dedim ne diyosun sen,bide senlemi ugrasacam
Valla ilerleyen saatlerde online olur bence. NOS Langs de Lijn programına konuk oldu. Cep telefonundan girdiğim için aktaramadığım için kusura bakmayın.
Duyduklarım kadarıyla. Sneijder geleceğimi düşünmek zorundayım 28 yaşındayım. Sportif olarak doğru seçimi yaptığını söyledi. Avrupa'nın büyük takımlarına gidememin nedenini şu an için o düzeyde olmadığını söyledi.
Kuyt ile sadece Istanbul hakkında konuşmuşlar olumlu şeyler söylemiş.
Başından dinleyemedim röportajı onu da belirteyim.
epl ligi fa cup falanvs ne sayiyoyosun,biz epl de oynuyoruzda o kupalarimi alamadik.en bastan yazdigim mesajlari bilmeden konusuyosun,ben bizimde liverpooldan ustun oldugumuz yanlarimiz var dedim,bak isine uzatma mevzuyu