Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Abi bilemem ben ama o adama biz o kadar para vermeyiz sneijderden sonra bence . Çünkü yanılmıyorsam min.7-8 milyona bırakırlar

Ben hiç izlemedim, anlatılanlara göre böyle diye düşündüm. Lille'in defansıyış, Fransa'nın en iyisi deniliyor. Hatta geçen seneye Juve'ye gitti denilirken Lille vazgeçmiş falan.

862839-14589652-640-360.jpg

Fransa Liginden aldigimiz oyuncular hep yuzumuzu guldurmustur . İnsallah Chadjou transferi dogrudur .

Oha Sergen olayları bilmiyor. Ultraslan Fatih Terim'in yanında olduğu için karşılamaya gitmemiş.

Önceden açıklamışlardı zaten Sergen bey. Bir daha oyuncuyu karşılamaya gitmeyeceğiz diye.

Sergen daha Cris'in gittiğini bilmiyor onu nerden bilsin. :asd:

********************* en güvendiğim kaynak şuanda basında onlar diyosa doğrudur diye düşünüyorum e yorumlarda oldukça iyi yönde ama CL de oynuyomu oynamıyomu oynamıyosa oynayanını bulsak daha iyi olur sanki çünkü maliyeti de az olmıycak sanırım ?

Kesinlikle :yenieek: Bence de oynayabilen bi adam bulmak lazım. Az önce de yazmıştım. Mevcut stoperler lig için yeterli. Asıl sorun CL, o yüzden yapılacak transfer ona göre yapılmalı..

Sneijder Avrupa Liginde Vaslui maçında (grup maçı) forma giymiş. Bu yuzden o bir kişilik kontenjanı dolduruyor. Zarate, Serdar Taşçı, Ömer Toprak, Kaka, Diego, Sneijder arasında sadece Diego Avrupa'da hiç oynamadı.

Wesley Sneijder - Performans bilgileri - transfermarkt.tr

Vaslui maçı 2.ön eleme turu diyor ama Qualifikasyon turu altında değil, grup maçları arasında gösteriliyor.

Ama kural kitabında 3.ön eleme turu dahil diyor, inşallah dediğin gibidir renktaş. Elimizi çok rahatlatır bu durum. Böyle bir kontenjan olacaksa bunu Serdar Taşçı'yla(stuttgart ile oynadı) doldurudum ben olsam. Bir de Carlinhos, Bong, Bengue vari bir sol bek alırdım.

Bence stoperden daha çok sol bek lazım stopere sezon sonu serdar taşçı ömer topraktan birini alalım

olaya bakın ya nerden nereye!Çabuk alıştı ağzımız

5-6 sene önce bir transfer yapabilsek (sıradan biri de olsa) keşke derken...

Anlaşılan Fatih Hoca Carlinhos olmayınca sol bekten vazgeçti.Yoksa ne diye stoper istesin? Gerçi bir tane lazımdı ama ben yerli bekliyordum.Kontenjan sıkıntısı var bide.Herkes gibi bende Serdar Taşçı'nın gelmesini isterim.Zaten şu saatten sonra kimi istesek alırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt