Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

defansif adamı fransadan alacksın zaten arkadaş ofansı hollandadan:)

Bu Telegolde ki ortamın kahvede 4 adamın toplanıp bi yandan okey oynayıp bi yandan futbol muhabbeti yaptığı ortamdan farkı yok :D

"Ben cuma günü Sneijder'in evindeydik. Kasımpaşa maçını beraber seyrettik. Galatasaray'ın diğer rakiplerini de seyretti. Galatasaray'ı beğendi ve ben bu takımda başarılı olurum dedi." Galatasarayin rakiplerini de izledi.

https://www.gscimbom.com/forum/gscimbom-transfer-forumu/133679-ali-guven-den-carpici-detaylar.html

şu montpeillerin başkanını sevdim :D Tam Balotellinin olması gereken takım. Mbiwa hakkında açıklama yapmış şimdi ne dediğini sölesem myc alırım :asd: Sırf moralim bozuk olduğunda adamın saçları boyalı dilini çıkarıp yan profil fotosuna bakıp gülüyorum :D

Oynarsa alabilirler.Benim bildiğim elenen takımdan 1 kişiyi koyabiliyorsun. Sneijder'le o hakkımızı kullanmış mı oluyoruz esas soru o :)

Hayır Şinitzel Uefa'da oynadı, onlar için bu sene yeni düzenleme geldi. Yani Sneijder her halükarda oynayacak.

chedjou candir can, zenci'ye hayir diyen olmaz herhalde.

adamin sac stili bile korkutuyo serefsizim

Gol atmak iyi güzeldi organize hücum yapmamızı engelliyor Burak.Teklif gelirse 15 civarı satılması çok büyük başarı olur yerinede başkasını alırız

fransada 9 tane spor sitesi son dakika geçmiş Chedjou Glatasarayla anlaştı diye :confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt