Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şu qpr bi küme düşse de tüm oyuncuları ayrılsa seneye :D

Baros'ta başımıza kaldı ne parazit adammış.

ben bi fark goremiyom

Hollandali muhabir : diyoki avrupanin 5 buyuk takiminida oyniyabilirdin niye buraya geldik

Sneijder : inter avrupanin en buyuk 5 takimindan biri degildiki zaten

Kardesim iyisin degilmi?

sneijder diyorki ben suanda avrupanin en iyi 5 topcusundan biri degilim artik diyor bu 3 sene once boyleydi diyor.. Ozaman olsa o avrupanin 5 kulubunden birine gidebilirdim demeye getiriyor ama suanda burdayim ve dogru karar verdigim icin mutluyum Galatasaray buyuk kulup diyor.. Ama adam mutevazi kendini doga olarak 3 sene oncesinden daha kotu durumda goruyor.. Ama burda umarim 2. Baharini yasarzz

article-0-02C417C5000005DC-436_306x423.jpg
250px-DanyNounkeu_GS_(1).JPG
chedjou.jpg
Cheikh-MBengue.jpg

olum ben full zenci defansa karsiyim error verir vallahg:D

Kardeş, ben şu an Lütfi Arıboğan kafa toplarında iyi kötü diye tartışmam, neden? Çünkü adam futbolcu değil.

Kur düz mantığı, Burak'ı da tartışmam, çünkü futbolcu değil.

340.jpg

Şu resimdeki adam kadar aklın olduğunu söylemek istedin herhalde. Takımdaki futbolcuya futbolcu değil demek "ben f5liyim" demekle aynı kapıya çıkıyor.

Alakasi yok..

Muhabir diyorki.. Avrupanin 5 buyuk takimina gidebilirdin neden gitmesin?

Sneijder: suanda bende avrupanin 5 buyuk topcusundan biri degilim.. Bu 3 sene once boyle idi İnterle CL kazandigimizda ama simdi durum farkli..

Yalnisin var "demek istedigi zaten bende ilk 5 arasinda degildim (yani ilk 5 arasinda olan bir takimda futbol oynamiyordum) o uc sene onceydi CL'yi kazandigimizda."

basın tırsıyor baya :D

Kardesim iyisin degilmi?

sneijder diyorki ben suanda avrupanin en iyi 5 topcusundan biri degilim artik diyor bu 3 sene once boyleydi diyor.. Ozaman olsa o avrupanin 5 kulubunden birine gidebilirdim demeye getiriyor ama suanda burdayim ve dogru karar verdigim icin mutluyum Galatasaray buyuk kulup diyor.. Ama adam mutevazi kendini doga olarak 3 sene oncesinden daha kotu durumda goruyor.. Ama burda umarim 2. Baharini yasarzz

diyorki mensen dachten dat je naar top 5 van europa zou gaan , oda diyoraki maar ik zat ook niet meer bij de top 5 van europa.

yani insanlar senin avrupanin en iyi top 5 takimina gideceni saniyolardi oda diyorki ben zaten avrupanin en iyi 5 clubunde degildim. bende oyle dedim zaten

golün neresi ilginc lan :trollface:

Herkese iyi geceler renktaşlar bugün çok güzel bir gün oldu yarın sabahta transfer şartlarını öğreneceğiz. En kötü günümüz böyle olsun hadi eyvallah :ayatollah::ayatollah:

fener 90 milyon dolari kaybetmis acaba nerede canta :D:asd:

ben yatiyorum..herkeze iyi geceler.. gozlerinizden operim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt