Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

wesley_sneijder_wallpaper_by_esegagraphic-d5r4kyu.jpg

Nerde kardeşim sol bek transferi! Yönetim istifaaaaa !!!! !! !!!1!! !1!1 :lol:

Cümleten iyi geceler, Sarı Kırmızı rüyalar :)

iyide hosda. ama baya yabanci futbolcumuz oldu. sanki yerli stoper daha mantikli. veya bir kanat. diyorumda. anasini sattim, yok ki salam yerli stoper bir Tasci bide Toprak ikiside zor:sad007:

Sneijder

Muslera

Eboue

Melo

Riera/Yabanci solbek

Dany/Yabanci stoper

bunlar banko

yabanci kanat veya forvet zor seneye. Tasci,Ömer,Frei, sart oglu sart oldu

Transfer Nöbeti

diyorki mensen dachten dat je naar top 5 van europa zou gaan , oda diyoraki maar ik zat ook niet meer bij de top 5 van europa.

yani insanlar senin avrupanin en iyi top 5 takimina gideceni saniyolardi oda diyorki ben zaten avrupanin en iyi 5 clubunde degildim. bende oyle dedim zaten

Haklisin lan.. Ben bi an yanlis dinlemisim kusura bakma :D

kuşlar belhandayı borsaya bildirmişler onuda harcayacaklar :D

Stoper alacaksak defans-orta saha koordinasyonu sağlayabilecek bir isim olmalı.Sol bek alacaksak hucum-defans dengesi iyi olan ,fiziken güçlü bir bek olmalı.

chejdosjodorojouuuu gelmedi mi daha?

Chedjou CL de oynamadi mi?> oynadiysa ne ise yarar?

dogru mudur bilmem

Galatasaray'ın dünyada geniş yankı uyandıran Wesley Sneijder transferini sanılan aksine bir maliyetle gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Cim-Bom'un süper Hollandalı'ya ödeyeceği rakamı Skorer.com açıklıyor: Evet, Aslan Sneijder'e senelik olarak ne 4.5 ne de 4 milyon euro ödeyecek. 28 yaşındaki futbolcu Galatasaray'dan sezonluk net olarak 3.2 milyon euro alacak. Maç başı ücreti ise 20 bin euro.

Stadda imza töreni olaydı iyidi yada taraftara acık idman ama hoca haftasonu derbi var diye ikisinide yaptırmaz herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt