Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ohanssssssssssssss

şeref abi.. bittik desene? herşey bu kadar kolay işte.

aylarca bekleriz futbol-basketbol havamızı yakalayalım diye, tma bişeyler olur patttt

sakatlık-ceza-bu traz durumlar..

eğer bilgi dahilinde ise. takımada ceza gelir. geçen fark attığımız maçtır kesinnn

takım neden ceza alsın dostum dopingi hangi kulüp oyuncusuna bilerek verir veya bilgisi dahilinde doping almasına izin verir

abi büyük klüpte profesyonel oyuncusun ne diye doping kullanılıyor anlamadım doğrusu umarım şaka falandır

gunaydin arkadaslar..

size maalesef basketbol subemiz konusunda kotu bir haberim olacak.

sanirim resmi site birazdan bu konuya aciklik getirir. henuz medyaya dusmedi galiba. medya duyurmamisken ilk olarak benim soylemem dogru olmaz.

gun kotu basladi, umarim iyi sonlanir.

üstad sneijder ile ilgili sana sallayan bir kaç labunya hala buralarda haberin ola.Onlara cevabım var demiştin?

hacettepe maçı büyük ihtimal..31 sayı fark attıgımız takım.

bu akşam 20:15'de maç var bakalım hawkins kadroda olacak mı

takım neden ceza alsın dostum dopingi hangi kulüp oyuncusuna bilerek verir veya bilgisi dahilinde doping almasına izin verir

bilgisi varsa dedim, hawkins ben bilmiyordum. bu ilacı veya maddeyi kulup doktoru verdi bundan aldım derse ne olur sence? sonuçta gerçekten böyle bişey varsa ordaki görevlide ceza alır. o maçta hükmen yenik sayılırız. al sana ceza... tüm morallar sıfır olur avrupa maçı öncesi...

Eğer doğruysa cezalar kesilsin. Dopingin cezası neyse çekilsin. bu işlere bakan kişi kimse kovulsun. Profesyoneliz diyoruz yaptıklarına bak.

dikkat et kanka, beni yakaladilar.. direk tusladilar.. Transfer haberlerine git mesela, Hamitin transfer basliginda yorumlarim var sonalra dogru :D

ama pacayi ele verdik sen dikkat et..

Kanka vallahi ben değilim la. Beni geçen sene banladılar o zamandan beridir üyelik alamıyorum nedense :D

Bu akşam Ratiopharm Ulm ile oynuyoruz.Allah peygamber aşkına bu doping olayını nereden öğrendiniz/duydunuz.bir açıklayın.

Resmi bir bilgi yok henüz ama Şeref Aydın resmi sitenin de açıklayacağını söylüyor.

Kendisi de kusura bakmasın ama inşallah bu sefer yanılıyordur diye umut ediyorum.

şeref reis bkeleyip görücez oalyıda.

stoper çalışması varmı?

şimdi adam ne anlatayıor senin derdin ne diyeceksiniz? şeref reis bişey söyledi olay bi çıksın bakalım durum ne??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt