Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BBKgjA3CEAAFvpr.jpg:large

Hakkins kullanmışsa sözleşmesini iptal ederiz bu sezon biter bizim için

baskettbol takımından hawkins te doping olduğu söylentisi var :sad007::sad007::sad007:

stoper konusunda maalesef bir bilgim yok. zaten bu transfer meselelerini falan da birakali uzun zaman olmustu biliyorsunuz.

gecen ay eksi sozluk'teki wesley sneijder basligina yonetimin uzun suredir transferine ugrastigini yazinca isin icine cekildim.

ancak cekilecegimi bilsem yazmazdim. bu bilgi paylasimi isleri bana gore degil. sagda solda hakkimda ileri geri konusan dallamalar goruyor, uzuluyorum. reklam yaptigimi iddia ediyorlar ki, sirf bu sebepten kapattim twitterimi. en saglam kaynaginiz ne seref aydin, ne irmak kazuk ne de unal aysal olsun. tek kaynaginiz resmi site olsun.

ben de sizler gibi gelismeleri basindan takip ediyorum. umut tacirligi yapamayacagim icin(ki kimileri buna reklam yapmak diyor) umarim beni anlayisla karsilarsiniz.

şeref reyis hawkingsi salla da futbolda transfer ile ilgili haberin var mı ?

Şeref abi yapma bunu nolur bu sefer haksız çık şu Hawkins konusunda :sad007:

stoper konusunda maalesef bir bilgim yok. zaten bu transfer meselelerini falan da birakali uzun zaman olmustu biliyorsunuz.

gecen ay eksi sozluk'teki wesley sneijder basligina yonetimin uzun suredir transferine ugrastigini yazinca isin icine cekildim.

ancak cekilecegimi bilsem yazmazdim. bu bilgi paylasimi isleri bana gore degil. sagda solda hakkimda ileri geri konusan dallamalar goruyor, uzuluyorum. reklam yaptigimi iddia ediyorlar ki, sirf bu sebepten kapattim twitterimi. en saglam kaynaginiz ne seref aydin, ne irmak kazuk ne de unal aysal olsun. tek kaynaginiz resmi site olsun.

ben de sizler gibi gelismeleri basindan takip ediyorum. umut tacirligi yapamayacagim icin(ki kimileri buna reklam yapmak diyor) umarim beni anlayisla karsilarsiniz.

Sen bana biglileri aktirt ben yazarim buraya foruma :D Reklam filan pesinde de degilim. istersen kimseyede söylemem yani :asd:

Şeref sen 3. şahısları boşver. Elin ağzı torba değil biliyosun. Bildiklerini paylaş bizimle yeter. Böyle devam :D

Basına düştü

Amkspor @Amkspor

SON DAKİKA...G.SARAY'DA BÜYÜK ŞOK. DAVID HAWKINS'TE DOPİNG ÇIKTI.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt