GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
G

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 27

GSC Root ·

Cevap
9,9K
Okunma
591,5K
Sayfa
27/498
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Transferde bize CL elenerek 7 milyon Euro katkıda bulunan Fenere Teşekkürler. :))))) Sneijder in bonservisi Enayi parası :))))

neresi 10 numara renkdaş. izlediğim bütün videolarında adam ortasahayı çok az geçmek kaydıyla oynuyor. ceza sahası yakınlarına pek fazla girmiyor. elbette 10 numara kendisi fakat fatih terim performansı düşük meloyu alıp yerine sneijder selçuk ortasahasını denemez umarım diyorum. malum adam potansiyeli yüksek oyuncu ve tam 10 numara değil box to box.

box to box la alakası yok defansif olarak hiç bir şey beklemeyin bu adam tamamen hücuma dönük oynayan bu oyuncu. muhtemelen melo selçuk orta sahasının önünde oynayacak. tek forvete düşeceğiz. kontenjana takılmamak için de bir türk stoper şart. bizim için en büyük kazanç da amrabatın daha iyi oynayabileceği bir sisteme dönmüş olacağız. sneijderin yanında kayserideki amrabatı da izlemeye hazır olun.

herkes kanat oyuncumuz yok diyor da 4-4-2 de kanatlarda oynayan oyuncular klasik kanat gibi oynamaz. içeriye kat ederek oynar ortasahaya daha yakın oynarlar o sebeple kanat oyuncumuz yok gibi görünüyor. amrabat bu sisteme uyum sağlayamadı çünkü kanat oyuncusu olarak oynayamıyor 4-4-2 sisteminde. sneijderin gelişi kesinlikle ona da yarayacak.

Ben izlemiyorum o cocuklarini sizde izleyip moral bozmayin renkdaslar.mail attim ana avrat gittim hepsine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt