GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
G

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 36

GSC Root ·

Cevap
9,9K
Okunma
591,3K
Sayfa
36/498
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ah renktas oyniyacak diye birsey dedimmi ben ? Veya yok bu kesilecek yok o kesilecek diye tanimliyan bir yazim varmi?

Sen oyuncu profilini yazdin ben de hafiften hatirlattim, Sneijder bir cok mevkide oyniyabilir diye.. oyuncuya mevki zorunlugu vermisim gibi cevap yazmani gercekten anliyamadim

yok sana karşı bir şey söylemedim mevcut kadromuz için de hocanın ilk olarak oynatmayı düşünebileceği yeri söyledim. senin söylediğin yerde oynarsa illaki birinin kesilmesi gerekir onu demek istedim.

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
Mustafa - 20.01.2013 22:01[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Aykut senden kurtuldugumuz günü‚ kendi milli bayramim ilan edecegim..

Her sene kutlayacagim..

Evin salonunda resmi gecit töreni yapacagim...

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

:sad007:

Bak bunları biliyoruz zaten.Podolski Shaqiri onlarda patladı.Onlarda yönetim de patladı ama. Benim kızdığım şey o kadar doğru verdiği bilgilere rağmen hala bu kadar laf söylenmesidir. Ayıp yani

doğru bilme oranına bakarsan 34cimbom34 nickli duyumcu çok daha başarılı ama nedense şeref aydın denilen bu duyumcuyu forum elemanları göklere çıkarıyor.Mesela şu mesajın bile ne kadar beğenilmiş.Adamın bütün numarası haberleri takip edip yazması bu mu yani tutunca harika süper, tutmayınca doğru verdiği bilgilerde var ne ala iş.

srfydn

''basel ve shaqiri’yle kesin olarak anlastik. ancak bonservis bedeli ve transferin ne zaman duyurulacagi hakkinda net bir bilgilm yok. fakat. ''

https://forum.donanimhaber.com/m_56783922/tm.htm

twitter hesabını kapatmasa daha çok bulurum da.

Yaw Arkadaslar bir arkadas icin birbirinizin kalbini kirmayin lutfen. Herkes kendi reklami icin ugrasiyor tabiiki. Seref kardesimizde bizden farkli bir bilgisi yok zaten kendisi de bunu soyledi. Aldigi veya okudugu duyumlarin Heyecanin'dan boyle bir baslik acmisdir. Sorun Seref'in kendisinde degil onu oldugundan farkli sanan birkac arkadas'in ona forum'da farkli bir gozl ile bakmasi..Herneyse kirmayin birbirinizi boyle seyler ile ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt