GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
G

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 135

GSC Root ·

Cevap
9,9K
Okunma
588,7K
Sayfa
135/498
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu tweet'den sonra nerede olduğu bilinmiyor ? :asd:

bbfsi43cuaao48ujpglarge.jpg

Ronaldo -Messi diyerek Unal Aysal'a duyuru mu yapiyorsun :) ...bak Sneijder'i kaldiramadi Mediamiz Messi ve Ronaldo'da ne olur dusunmek bile istemiyorum :D

Abi bu aldığımız adam 2 sene önce messiyle yarışıyordu yılın en iyi futbolcusu ödülünde. Zaten en iyi orta saha ödülü almıştı. Yani Ünal başkan harbi karizma yaptı, onları da 30 yaşından sonra getirebiliriz inancım var yani :D

Fiorentina lı Vargas iyi bir sol bek. İsminin geçtiği söyleniyor . Hayırlısı ...

aklım mantığım almıyor.

muslera

eboue dany semih vargas

banko sneijder

eeeee 1 yabancı hakkımız kaldı ?

çok saçma geliyor bana bunlar. özellikle iyi oynayan dany ve performansı istikrarlı olan muslera yerlileştirme çabaları şimdiden başlamalı. kaleye onur stopere ömer toprak gibi bir oyuncu gelirse ileriye çok daha yetenekli yabancılar alınır (türkiyede topu alıp gidecek oyuncu yok ama iyi defans var bu nedenle yabancı hakkı ileride topu taşıyabilecek yetenekli oyunculardan yana kullanılmalı). hatam varsa affola.

Yalnız artık transfer nöbetlerinde başkana sallayanlar olmayacak hiç bir kaliteli oyuncuyu alamazlar gibisinden cidden bundan sonra çok değişik alışmadığımız nöbetler bizi bekliyor.

Altan Tanrıkulu belhanda sneyderden iyi futbolcu dedi az önce koltukta uyukluyordum galiba rüya gördüm ama dediyse bu salağı ebesi doğumda elinden düşürmüş arkadaş, bir insan fenerlide olsa bu kadar mal olmaz ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt