Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Türkiye'de iyi futbol oynandığını kaydeden Taşçı, "Türk takımları çok başarılı. Ben burada takım ayrımı yapmaksızın gelen teklifleri değerlendirebilirim" dedi. Türkiye'de teknik adam olarak Fatih Terim'i çok beğendiğini vurgulayan Serdar Taşçı, "Türk futbolu adına büyük başarılar elde etmiş bir hocadır. Bunun örneği Galatasaray, Milan, milli takım ve tekrar Galatasaray. Bu yıl yeniden Galatasaray'ı başarıdan başarıya koşturuyor" diye konuştu.

Serdar Taşçı, Türkiye'ye göz kırptı - Dünya Transferler - Almanya Ligi

Ünal Aysal 1 transfer daha yapacağız eğer şartlar oluşursa dedi. millet 2-3 transfer istiyor

Hayalimdeki 2013-2014 kadrosu : 2 hollandalı, 3 fransızca konuşan oyuncu olması da önemli bir ayrıntı.

------------------Ayew-------Burak-----------------

------------------------Sneijder---------------------

------------------Selcuk--------Hamit---------------

-----------------------Leroy Fer---------------------

M'Bengue------S.Taşçı-----------Semih---------Eboue

------------------------Muslera---------------------

İddia ediyorum bu kadro form tutsun, oyun düzenine ve birbirine alışsın ŞL finali hayal değil :b5:

Elmander

Baros

Melo,

Danny

Muslera

Sneijder

Riera

Amrabat

Urfa

Eğer ben kimseyi unutmadıysam yabancı kontenjanımız var değil mi hala? 6+2+2 değişmediyse tabi!

+ Eboue

Türk bir stoper ( Serdar Taşçı ) + İyi bir solbek alırsak Baros'u göndeririz zaten mükemmel olur gerçekten ...

Riera'dan sol bekte memnunum ama onu ileri kaydırma şansımız olur en azından ...

Serdar Taşçıyı da alabilirsek mükemmel ötesi olur. Yaz transfer dönemine kadar Riera ile idare ederiz.

o değilde başkan ile Fatih Hoca' ya vizyonsuz demeyin artık zahmet olmassa

ben kadromu yaptımmm..

seneye bu takımı isitiyorumm..

giden olmazsa başka yere

-----------muslera-----

-eboue--toure-semih-bastos---

-----g.inler--selçuk----

-hamit-----snejder--m.suarez-

----------burak---------

diyeceksen maliyet: melo+riera maaşı ile= toure alırsın. melo vereceğin bonservis ile bastos alırsın. suarez 12 g.inler 14 desek: 26 milyon euro zaten kombineden çıkar. kerim frei-alper potuk bitti bu iş.

oyle demek istemedim, yanlis anladin. sadece heitinga'nin bize faydali olabileceginden emin oldugumu soylemek istemistim. :o

:) Rahat ol kardeş takılıyorum sadece:)

Ama öyle bir anlam çıkıyor rahatça bilgin olsun. Heitinga kötü oyuncu değil ancak aradığımız tipte biri değil. Godin derim defansif leader arıyorsak ki bence gerek yok. Seneye Elmander-Baros-Riera gidecektir muhtemelen.

+ Eboue

Türk bir stoper ( Serdar Taşçı ) + İyi bir solbek alırsak Baros'u göndeririz zaten mükemmel olur gerçekten ...

Riera'dan sol bekte memnunum ama onu ileri kaydırma şansımız olur en azından ...

evet o zaman 10 eder yani biri gitmeden (yabancı), yenisi gelemez.

ben kadromu yaptımmm..

seneye bu takımı isitiyorumm..

giden olmazsa başka yere

-----------muslera-----

-eboue--toure-semih-bastos---

-----g.inler--selçuk----

-hamit-----snejder--m.suarez-

----------burak---------

diyeceksen maliyet: melo+riera maaşı ile= toure alırsın. melo vereceğin bonservis ile bastos alırsın. suarez 12 g.inler 14 desek: 26 milyon euro zaten kombineden çıkar. kerim frei-alper potuk bitti bu iş.

sen çok şey istiyosun renktaş seney bence maksimum 2 3 takviye olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt