Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yaff antuyu falan geçelim de benim asıl merak ettiğim Shalke'nin forumu ya. Ne şanssız adamlar harbiden ya. Tam adamlar gruptaki en güçsüz takımı çektik die havalara uçarken, çektikleri adamlar bırak kendi tarihlerini, Türkiye tarihlerindeki en iyi transferi yapıyolar:D Eziklerden çok belki de onlar üzüldü bu transfere

O da ayrı bir mevzu. Adamı kırmak istesek çoktan itelerdik lafı da neyse.

Sakin ol abi boşver. :D Fener elazığ maçının tekrarını izledim dün gece. Elazığ ilk yarı çok sağlam oynamış. Aşırı heyecandan yemişler golleri yazık olmuş gerçekten. şuan mersin - akhisar - elazığ üçlemesinde kıpırdayan tek takım Elazığ gibi görünüyor.

bu rodney e de kanım fena ısındı,hey kocum benim be

herkese gunaydın hakan delikanlı uğradımı varmı:)

Evt kuslara koymak ayri tad veriyor nedense muahahaha. Ya bu ama bunlarin ceneleri cok uzun oldugundan geliyor galiba. devamli kendilerini dev aynalarinda görmeklerinden geliyor. Kariköypi... isde :D

Ya adamlar karaları bağlamış, dev aynalarında falan gördükleri yok... Adamlar kendileri sölüyor zaten ah mazi ahhhh... Bu transferleri biz yapardık zamanında, cinconlar paralarını konuşur biz onlarla dalga geçerdik şimdi tam tersi diyolar:D

Şakası falan eğer bazıları Fenerli ayağına yorum yapan Galatasaraylılar değilse, Sneijder'i aldığımıza seviniyolardı. Azizi göndermek için bir sebep daha die:D

Haliyle Site bugün yoğun olacağı için kapatmışlardır resim video eklemeyi..

Resim eklemek için hard coded yapman lazım. Buton bizde de yok.

Resim için :
kullan.

Video için : (link) [/URL.] .noktayı silersin:)

Robben boy abdestinin farzlarını bilseydi 1 CL 1 WK madalyası vardı boynunda ama bilmiyo kereta :yenieek:

ben Marcelo veya Clichy i istiyorum sol beke.

Ben oraya hiçkimse alınmazsa şayet riera yerine hakan baltanın oynamasını isterim. Kimse alınmazsa ligde hakan balta oynar zaten. aksi durumda yabancı limitine takılıyoruz. amrabat ve riera dönüşümlü oynarlar. Bunun dışında Marcelo imkansız. Clichy'i takip etmedim hiç.

Yabanci sol bek alirsak yabanci sinirina takilirz. O yüzden Dany yerine Türk defans da sart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt